Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.525
% 3.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.525
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kritik Gelişme: Binance CEO’su Bu Metaverse Coin’i Alkışladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsasının CEO’su, Axie Infinity ekibini kripto tarihinin en büyük saldırılandan biri olan 625 milyar dolarlık Ronin hack’ini ele alma biçimleri için takdir etti. Axie Infinity ekibi, andorid kullanıcıları için “Origin” sürümünü yayınlayarak yeni bir metaverse coin yükselişini tetikliyor.

Axie Infinity son çöküşten kurtulma yolunda

Piyasaya genelinde hissedilen son düzeltme, Axie Infinity’yi de vurdu ve metaverse coin bir gecede %15 değer kaybetti. Kripto para piyasasından milyarlarca dolar silinirken, oyuncalar Axie Infinity gibi oyun odaklı projelerin ve kripto paraların geri dönebileceğine inanıyor. Bu azim için Axie Infinity ekibine bir destekte Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan geldi. CZ, Axie Infinity ekibinin Ronin hackiyle mücadele çabalarını takdir ediyor. UST ve LUNA’nın çöküşü esnasında, kripto topluluğu oyun ve metaverse coin’lere ilgi gösteriyor.

Dünyanın en büyük borsasının CEO’su, devam eden UST krizinde Terra ekibinden olumlu bir yanıt gelmediğini açıkladı. Coinmuhendisi.com olarak açıklamaların detaylarını bu makalede ele aldık. Açıklamalarının bir kısmında CZ, Axie Infinity’nin krizi uygun şekilde ele aldığını söylüyor. Bu konuda, Axie Infinity’nin arkasındaki ekibin bir kriz durumuna eylem ve tepki açısından Terra’dan farklı olduğunu düşünüyor.

Analistler metaverse coin için yükseliş bekliyor

P2Edaily analistleri, metaverse coin piyasasındaki düşüşe rağmen Axie Infinity fiyatının Bitcoin karşısında sabit kaldığını belirtti. CoinMarketCap’ten elde edilen verilere göre metaverse coin piyasasının en büyük projelerinden bazıları aşağıdaki gibidir.

  • Apecoin (APE)
  • Decentraland (MANA)
  • The Sandbox (SAND)
  • Theta Network (THETA)
  • Axie Infinity (AXS)

AltstreetBet gibi Twitter analistleri, zıt bir görüşe sahipler ve Axie Infinity fiyatının bir düşüşe tanık olabileceğine ve 14 ila 10 dolar arasındaki seviyelere düşebileceğine ve düşüş görünümünü ortaya çıkarabileceğine inanıyor. Yazım sırasında AXS, son 24 saatte %10, geçen haftadan bu yana %30.76 düşüşle 19,47 dolardan işlem görüyor.

Popüler metaverse coin’in geçen yıl Kasım ayında 165.37 dolar ATH fiyatına ulaştığını görmüştük.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir