Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.779
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.779
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kriptoyu Destekleyen ABD’li Vekil, Meclis Başkanı Seçildi!

abd temsilciler meclisi kripto

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı olan Kevin McCarthy, meclis tarafından yapılan oylama sonucunda görevinden alındı ve yerine geçici olarak kripto paraları destekleyen Patrick McHenry seçildi.


▪️ McCarthy’nin Görevden alınması oylama durumunda 216-210 oy çokluğuyla Patrick McHenry başkan olarak kabul edildi; bu oylamada sekiz cumhuriyetçi üye, McCarthy’nin sözcülükten alınması yönünde oy kullandı. Böylece Meclis Başkanı’nın görevden alınma kararının kabul edilmesi, ABD Meclis tarihinde benzersiz bir durum olarak kayıtlara geçti.

▪️ Daha önce Bitcoin ve kripto paralarla ilgili olumlu görüşlerini açıkça ifade eden McHenry, Coinbase şirketi tarafından kripto paraların güçlü bir destekçisi olarak biliniyor.

▪️ Bu isim, önceden kripto paraları desteklediğini belirten açıklamalarda da bulunmuştu. 26 Temmuz 2023 tarihindeki oylamada, 21. Yüzyıl için Finansal Yenilik ve Teknoloji Yasası’na olumlu oy vermişti. Ayrıca, SEC Başkanı Gary Gensler’i, Ethereum’un doğasını halka açıklamada reddettiği için eleştirmiş ve bu konudaki şeffaflığı savunmuştu.

▪️ Kuzey Carolina’dan Cumhuriyetçi Temsilci Patrick McHenry, Salı günü boşalan Temsilciler Meclisi Başkanlığı koltuğuna geçici olarak oturmak üzere seçildi. Kevin McCarthy’nin güçlü müttefiklerinden biri olan McHenry, geçici başkan olarak atanmasına dair kararlaştırıldı.

▪️ McHenry’nin adı, McCarthy’nin olası bir koltuk boşluğu durumunda yerine getirmesi gereken listede önceden yer alıyordu. Bu durum, Meclis içindeki liderlik değişikliklerinin akıcı ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için alınan önlemlerden biri olarak hatırlanacak.

Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir