Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.904
% 6.49
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.904
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Veri Şirketi, Yeni Ürününü Duyurdu

Kripto veri sağlayıcısı Kaiko, Ethereum (ETH) tabanlı borç verme ve borç alma protokolleri için piyasa verilerini takip eden yeni ürününü duyurdu.

Günden güne benimsenmesi ve kullanım alanları artış gösteren kripto endüstrisinde, yenilikçi özellikleriyle birçok proje ortaya çıkıyor. Sadece kripto para yöneliminin dışına çıkan sektör, ekosistem alanında yaşanan gelişmeleriyle dikkat çekti. DeFi, metaverse, NFT ve banka hizmetleri ile yeni bir boyuta geçildi. Özellikle DeFi, geleneksel bankacılık karşısında önemli adımlar atıyor. Sektörde, kullanıcıların tam verim alacağı yeni gelişmeler yaşanıyor. Son olarak kripto veri şirketi Kaiko, DeFi alanında yeni bir gelişme duyurdu.

Kripto Veri Şirketi, DeFi Hamlesiyle Dikkat Çekti

Paris merkezli kripto veri şirketi Kaiko, DeFi alanında yeni bir hamle yaparak öne çıktı. Şirket, yeni bir veri ürününü piyasa çıkardığını duyurdu.

Şirketin çıkardığı bu ürün, Aave, MakerDAO ve Compound platformları hakkında veri akışı sağlayacak. Kaiko’ya göre, bu protokoller şu anda yaklaşık 15 milyar dolarlık bir varlığı elinde bulunduruyor. Tüm borç verme protokolleri arasında bu miktar, küresel likiditenin yüzde 78‘ini oluşturuyor.

Kaiko’nun yeni ürünüyle birlikte, borçlanma, mevduat, geri ödeme, para çekme ve tasfiye takibi yapılabilecek. Bu sayede, DeFi piyasasını izlemenin, ticaret stratejilerini optimize etmenin, getiriyi analiz etmenin ve cüzdan hareketlerini izlemenin önü açılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir