Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kripto sektöründeki kargaşanın bitmediğini gösteren işaretlerle Bitcoin düşüş yaşadı

Investing.com – Dijital varlıklardaki çöküşün etkileri artmaya devam ederken Estonya merkezli kripto para borsası CoinLoan para çekme işlemlerini sınırlama kararı aldıktan sonra Bitcoin Salı günü düşüş yaşadı.

Pazartesi günü bir blog paylaşımında CoinLoan, Three Arrows Capital’de yaşanan durum ve stabil kripto para terraUSD’nin değerindeki düşüş de dahil olmak üzere kripto sektöründe yaşanan son çöküşlerden etkilenmediğini söyleyerek müşterileri rahatlatmayı amaçlamıştı.

Ancak şirket, yaşanan kargaşanın platformundan para çekme işlemlerinde artışa yol açtığını ve kullanıcıların hesaplarından çekebileceği miktarı azalttığını söyledi. CoinLoan bu hareketi, gelecekte faaliyetlerine devam edebilmesini sağlamak için alınmış bir “tedbir adımı” olarak nitelendirdi.

“Varlıklarınızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz. Zorluklarla nasıl baş edilebileceğini biliyoruz ve bunları önlemek için de iyi donanıma sahibiz.”

Platformdaki kullanıcılar şimdi hesaplarından toplamda günlük en fazla 5.000 dolar çekebiliyor. CoinLoan, kararın geçici olduğunu ve “piyasadaki koşullar izin verdiği” takdirde kısıtlamaların kalkacağını belirtti.

CoinLoan’ın kararı öncesinde Singapurlu kripto kredi platformu Vauld para çekme, yatırma ve alım-satım işlemlerini durdurmuştu. Vauld, müşterilerin 12 Haziran’dan bu yana platformdan 197,7 milyon dolar çekmesine yol açan “volatil” piyasa koşulları da dahil olmak üzere bu karara birçok faktörün neden olduğunu söyledi.

CoinLoan ve Vauld’un açıklamaları, Bitcoin’in sert düşüşler yaşadığı bir zamanda geldi. Yatırımcılar, küresel büyümedeki durgunluk olasılığıyla ilgili endişelerden dolayı güvenli limanlara kaçtıkça dijital para da zirve seviyesine göre %70 değer kaybetti. Bu düşüş diğer kripto paraları da sürükledi.

Salı günü Bitcoin %1,72 düşüşle 19.364 dolara geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir