Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.791
% 2.84
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.791
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kripto Piyasalarında Son Durum? Dün Neler Yaşandı?

Kripto Piyasalarında Son Durum? Dün Neler Yaşandı?

Kripto Piyasalarında Son Durum? Dün Neler Yaşandı?

Çarşamba günü kripto piyasaları için oldukça haraketli  geçti. Geçtiğimiz günlerde Popüler kripto borsası FTX’in yaşadığı büyük zorlukların çözümü için Binance tarafında satın alınacağı açıklanmıştı. Fakat dün Binance CEO’su  Changpeng Zhao, FTX’i satın almaktan vazgeçtiğini duyurmasıyla Bitcoin 2020 yılından sonra ilk kez 16 bin doların altına geriledi.

Binance’ın satın alımdan vazgeçmesinin nedeni ise FTX’in bilançolarındaki yaklaşık 6 milyar dolarlık açık. Binance, yaptığı açıklamada  FTX’e yardımcı olmanın kendilerini aştığını ve yaşanan bu durum için oldukça üzgün olduklarını ifade etti.

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından FTX’in resmi web sitesine erişim sorunları yaşanmış Bitcoin 15 bin dolar bandına kadar gerilemişti.

Kripto Dünyasında yaşanan gelişmeler merkezi finans otoritelerinde dikkatini çekti.  CTFC FTX ve Binance arasındaki durumun incelendiğini duyurmuştu, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC’te yaşanlardan sonra FTX’i incelemeye aldığını duyurdu.SEC Başkanı Gary Gensler yaptığı açıklamada yatırımcıların kripto para piyasasında zarar gördüğünü belirtti.

Güncel piyasa verileri ise şöyle;

Anlık haberleri ,duyuruları ve analizleri telegramyoutube ve twitter kanallarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir