Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.333
% 4.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.333
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Kripto Para Yatırımları 18 Ayın Zirvesine Çıktı

Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 4 Mart

Kripto para sektörüne yapılan yatırımlar, erken aşama anlaşmalardaki artışla 18 ayın zirvesine çıktı.

The Block Deals Dashboard’a göre, Mart ayında kripto ve blok zinciri şirketleri için toplam fonlama 1,4 milyar doları aşarak Eylül 2022’den bu yana en yüksek aylık seviyeye ulaştı. Erken aşama yatırımların akışı, 20’den fazla Seri A anlaşmasının kaydedilmesiyle bu artışa önemli ölçüde katkıda bulundu.

Mart ayı, büyük ölçüde erken aşama yatırım dalgasıyla desteklenen kripto girişimlerine yönelik fonlamada kayda değer bir artışa tanık oldu. Block Deals Dashboard, toplam fonlamanın 1,4 milyar doları aştığını ve sektörün 2 milyar doların üzerinde fonlama gördüğü Eylül 2022’den bu yana en kazançlı ay olduğunu bildirdi.

The Block Araştırma Direktörü John Dantoni, bu güçlü performansı erken aşama yatırımlardaki önemli artışa bağlayarak, Mart ayında bu tür 20’den fazla yatırımın gerçekleştiğini, Şubat ayındaki dokuz yatırıma kıyasla kayda değer bir artış yaşandığını ve bunun da geçtiğimiz yılın aylık ortalamasına denk geldiğini vurguladı.

Finansmandaki artış, başta Mart ayında ilk kez 70.000 doları aşan Bitcoin olmak üzere kripto para fiyatlarındaki yükselişle aynı zamana denk geldi. Dantoni, anlaşma faaliyeti ile fiyat performansı arasındaki gecikmeye ilişkin sorulara yanıt verirken, anlaşma duyurularının genellikle gerçek işlemlerin bir ila iki ay veya daha uzun süre gerisinde kaldığını vurguladı.

Borderless Capital’in kurucu ortağı ve yönetici ortağı David Garcia, yeni anlaşmalardaki artışı daha fazla sermaye bulunmasına bağladı. Borderless Capital kısa süre önce DePIN Layer 1 blok zinciri projesine 15 milyon dolarlık bir yatırıma ortak oldu.

Dantoni, Mart ayındaki artışın piyasadaki risk sermayesi faaliyetlerinin artmasına yönelik daha geniş bir eğilime işaret ettiğini, art arda üç ay boyunca gözlemlenen istikrarlı bir yükselişin risk finansmanında bir önceki aya göre %64’lük bir artışla sonuçlandığını vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir