Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.241
% 4.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.241
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kripto para endüstrisinden güncel haberler

Kripto para sektöründeki güncel gelişmeler arasında satır aralarında kalan başlıklardan derlediğimiz haber özetimizle sektör hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nayib Bukele, El Salvador için Bitcoin tarifesini açıkladı

El Salvador, Bitcoin adaptasyonu sonrası gerçekleştirdiği alımlarla toplam 2.381 BTC sahibi oldu. Ancak ülkenin BTC yatırımları, mevcut piyasa koşullarında 40 milyon dolara yakın bir zarara sahip.

El Salvador’un Başkanı Nayib Bukele, düşen piyasada aylardır alım yapmamasından sonra BTC alımlarına başlayacağını söyledi. Bukele, Twitter üzerinden bildirdiği üzere yarından itibaren her gün 1 BTC alacaklarını söyledi. El Salvador, son Bitcoin alımını Temmuz ayında gerçekleştirmişti.

Trust Wallet tarayıcı eklentisini hizmete sundu: Binance Pay ve Coinbase Pay ile entegre olacak

Trust Wallet, yeni tarayıcı uzantısıyla kullanıcıların tüm EVM zincirlerinde ve Solana’da kripto depolamasına, göndermesine ve almasına olanak tanıyacak.

FTX çöküşü ile birlikte önemli bir ivme yakalayan Trust Wallet, kısa bir süre içinde tarayıcı uzantısını platformuna entegre etti. Ayrıca Binance Pay ve Coinbase Pay entegrasyonuyla kullanıcıların fonlarını doğrudan Trust Wallet cüzdanlarına aktarılmasını sağlandı.

Trust Wallet’ın tarayıcı uzantısı, 14 Kasım tarihinde Google Chrome ve Opera tarayıcılarında kullanıma sunuldu.

VeChain tarihi güncellemesine başlıyor

VeChain Vakfı, ana ağdan sorunsuz bir şekilde çatallanan ve VeChainThor’u daha kararlı hale getirecek olan PoA 2.0’ın son aşamasını duyurdu.

Güncellemenin VIP-220 ile entegrasyonu olan “Proof of Authority 2.0″ın (POA2.0) son aşaması, 17 Kasım 08:10 UTC’de 13815000 blok yüksekliğinde canlı olarak yayımlandı. Aynı şekilde, blok zinciri için tarihi bir dönüm noktası olan VeChain ana ağında ilk nihai blok üretildi.

Ekip, VeChain’in artık hem enerji tüketiminde hem de gerçek dünyadaki değişimde sürdürülebilirlik için mükemmel bir platform sağlayabileceğini belirtti. Ek olarak, VeChain ölçeklenebilirliği sayesinde artan talebi karşılayabilecek duruma gelecek.

Binance, Genesis’in kredilerini satın almakla ilgileniyor

Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun, dün kredi işlemlerini askıya aldığını duyuran Genesis’in kredi varlıklarını satın almakla ilgilendiği söyleniyor.

Genesis, dünkü açıklamasında FTX’in ani çöküşü sonrası anormal türbülans nedeniyle kredi departmanında fon çekim taleplerini karşılayamadığını duyurmuştu.

Son söylentilere göre Binance CEO’su kripto platformunun kredi varlıkları için olası bir teklif oluşturmak için Genesis’in bilançosu hakkında daha fazla bilgi almak için şirketle iletişime geçti.

Temasek, FTX’e yaptığı 275 milyon dolarlık yatırımı zarar olarak yazıyor

Singapur merkezli Temasek Holdings, iflas eden kripto para borsası FTX’e yaptığı 275 milyon dolarlık yatırımın tamamının zarar olarak kaydedileceğini aktardı.

Temasek tarafından bugün yapılan açıklamada “FTX’in mali durumunu göz önünde bulundurarak, FTX’in iflas koruma başvurusunun sonucuna bakılmaksızın FTX’teki tüm yatırımımızı zarar olarak göstermeye karar verdik.” İfadelerine yer verdi.

FTX’in SoftBank’ın bağlı şirketi Vision Fund ve Sequoia Capital gibi diğer yatırımcıları da, Sam Bankman-Fried tarafından kurulan FTX’in iflas başvurusunda bulunmasının ardından yatırımlarını durdurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir