Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.782
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.782
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kripto Para Borsası Hacklendi İddiası: 26 Milyon Dolar

Hack Kripto Para

Officer’s Notes isimli güvenlik araştırmacısının raporuna göre, FixedFloat kripto para borsası hacklendi. Yaklaşık olarak 4.7 milyon dolar değerinde 1700 adet ETH çalındı.

İlginizi Çekebilir: GRT, FET ve OCEAN Coin Yorum ve Fiyat Analizi

Ayrıca, on-chain verileri bu çalınan Bitcoin ve Ethereum miktarının yaklaşık olarak 26.1 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

Officer’s Notes resmi Twitter hesabında bu hack ile ilgili yaptığı açıklamada FixedFloat borsasından Ethereum’ları çalan hacker’ın parayı çektiği adresi söyledi.

Ancak ekip saldırıya ‘teknik bir sorun’ dedi ve kullanıcılara bilgilendirme yapmadı.

Bunlara ek olarak, bazı kullanıcıları işlemlerini gerçekleştiremedi. Çoğu fonların gönderme aşamasında takılı kaldığı iddia ediliyor.

FixedFloat kripto para borsasından bu sorunun ne zaman düzeleceğine dair de bir açıklama mevcut değil.

FixedFloat Kripto Para Borsası

Kripto paraların otomatik olarak ticaretine ve saklamasına izin veren bir borsadır. Ayrıca borsa Bitcoin Lightning Network için destek sunmaktadır.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir