Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.551
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.551
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kripto Meydanı’nda Blokzincir ve Spor Rüzgarı Esti

Beşincisi düzenlenen Kripto Meydanı’nda, blokzincir ile spor endüstrisinin birlikteliği ve geleceği konuşuldu.

Kripto sektörünün neredeyse tüm alanlara uzanan yapısının yanında paralel ilerleyen spor endüstrisi var. Kripto şirketleri ve spor dünyasından birçok isim iş birliği içinde. İkilinin güçlü bir bağı var, bu da tüm dünyanın ilgili olduğu iki konu için yanıtlanması gereken sorulara ön ayak oluyor.

Kripto Meydanı’nda Blokzincir ve Spor Hakkında Neler Konuşuldu?

Kripto Meydanı, kapılarını 15 Aralık Perşembe günü Levent Kolektif House‘da kripto severlere beşinci kez açtı.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte; Scouthub CEO’su Doğa Özcan, Socios.com Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Sema Tuğçe Dikici ve Paribu Ürün Müdürü Mert Altaç gibi önemli isimler yer aldı.

Kripto Meydanı, Kıvılcım Harika Ertunç‘un moderatörlüğünde spor dünyası ve blokzincir arasındaki ilişkinin nasıl olduğunu konuşmak üzere başladı.

Spor ve Blokzincir Bebek Adımlarında

Doğa Özcan, etkinlikteki ilk soruları yanıtlayan isim olurken, NFT ve kripto para ile ilgili spor çalışmalarıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Fan token’ların DAO yapısının önemli olduğuna vurgu yapan Özcan, blokzincir dünyasının spor takımları için kazançlı olduğunu söyledi.

Konuşmacılar arasındaki isimlerden Sema Tuğçe Dikici, ilk olarak spor ve blokzincirin bebek adımlarında olduğuna değindi. Bu sözlerini ise fan token’ları taraftarın daha fazla söz sahibi olduğu yeni nesil kulüp üyeliğine benzeterek ve kulüplerin değişime açık olduğunu söyleyerek destekledi.

Finansal bakış açısıyla programa katılan Mert Altaç, sporun 500 milyar dolarlık bir endüstrisi olduğuna dikkat çekti. Dikici’nin sözlerine destek veren Altaç da kulüplerin dijitalleşmeye açık olduğunu, hatta ekran başında 90 dakika tutmanın zor olduğu yeni nesil nedeniyle, dijitalleşmek zorunda olduğunu belirtti. Ayrıca, fan token projelerinin gelişeceğini ve gidilecek daha çok yol olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir