Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.692
% 4.37
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.692
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Kripto Borsası OKX, Varlıklarını Paylaştı

OKX

Kripto para borsası OKX, varlıklarının bir kısmını sosyal medya aracılığıyla açıkladı.

Son yaşanan FTX çöküşünün ardından, gündemde borsaların şeffaf bir şekilde hareket etmeleri yer alıyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), borsasının artık varlıklarını şeffaf bir şekilde açıklayacağını belirtmişti. CZ’nin yaptığı açıklama, FTX çöküşünden sonra yatırımcıların güvenlerini tekrar inşa etmek için geldi. Binance, geçtiğimiz günlerde varlıklarının bir kısmını sosyal medya aracılığıyla açıkladı. Bu hamlenin ardından, diğer popüler kripto para borsaları da varlıklarını açıklamaya başladı. Son olarak OKX, 6 milyar dolarlık bir varlığını şeffaf bir şekilde paylaştı.

OKX, Şeffaflık Kuralına Uydu

Kripto para borsası OKX, Twitter aracılığıyla varlıklarının bir kısmını açıkladı.

OKX, soğuk cüzdanlarda 6 milyar dolarlık bir varlık bulundurduğunu duyurdu. Twitter açıklamasında OKX, şeffaflık ve kullanıcı güvenliğini önemli bir öncelik haline getirdiğini belirtti. Ayrıca borsa, paylaşılan verilerin rezervler ve cüzdan adreslerine ait olduğunu belirtti.

Varlıklarının bir kısmını paylaşan borsanın elinde, USDT, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) çoğunluğu dikkat çekti. 6 milyar dolarlık varlığın, yüzde 46’sının USDT olması göze çarptı. Ayrıca, varlıkların yüzde 25’ini BTC ve yüzde 21’ini ETH oluşturuyor. Son olarak yüzde 6’lık bir dilim de USDC tarafında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir