Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.011
% 3.70
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.011
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kripto Borsası Kullanıcısına Yanlışlıkla Fazla Para Yolladı

Popüler kripto para borsası, bir kullanıcısına yanlışlıkla 12 milyon dolar yollamasının ardından girdiği hukuki mücadeleyi kazandı.

Crypto.com, bir kullanıcısına 112 dolar yerine 12 milyon dolar yolladı. Bu hatayı 7 ay sonra fark eden firma, işlemi fark ettikten sonra hukuk mücadelesine başladı.

Crypto.com Hukuk Mücadelesini Kazandı

En yüksek hacimli kripto para borsalarından Crypto.com’un başına gelen olay 7 ay sonra fark edildi. Mayıs 2021’de 12 milyon dolarlık hatalı aktarma işlemi gerçekleştiren şirket, hatayı Aralık 2021’de rutin bir denetim sırasında fark etti ve 2022 yılının Şubat ayında hukuki mücadelesine başladı.

Thevamanogari Manivel adlı kullanıcıya yollanan yaklaşık 12 milyon doların peşine düşülse de kullanıcının bu paranın 1.4 milyon dolarıyla Melbourne’den bir ev aldığı ortaya çıktı. Manivel’in hesabı donduruldu, paranın kalan kısmını kızı ve kardeşinin hesaplarına aktarıldığı öğrenildi. Ayrıca Melvourne’deki evin mülkiyeti Malezya’da yaşayan Gangadory‘ye devredilince bu kişinin hesaplarının dondurulması ve evin satılması için mücadele başlatıldı.

Davada Yargıç James Elliott, bütün paranın faiziyle Crypto.com’a geri verilmesine ve masrafın karşılanmasına hükmetti. Evin ise mümkün olan en kısa zamanda satılması da istediği öğrenildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir