Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.200
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.200
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Borsası Huobi, Poloniex ile Stratejik Ortaklık Kurdu

Huobi

Kripto para borsası Huobi, Poloniex borsası ile birçok iş alanında stratejik partnerlik başlattığını duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX’in çökmesi ve iflasını duyurması, yeni bir dönemi de beraberinde getirdi. Kripto para borsaları, yeni dönemde şeffaflık ve likidite konularına yoğunlaştılar. Özellikle Binance, Merkle Tree yöntemi ile daha açık bir yönetim ortaya koymaya başladı. Borsaların yoğun mesai harcadığı bu dönem, yatırımcıların bir borsadan çıkarsa neler olabileceğini anlamalarından kaynaklanıyor. En büyük borsa bile, yatırımcılarını kaybetmeye başladığı an devamlılık gösteremiyor. Tüm bu borsa süreçleri arasında, Huobi ve Poloniex arasında stratejik işbirliği başladı.

Huobi ve Poloniex İlişkisi Gündeme Yeni Girmedi

Geçtiğimiz günlerde Huobi borsasının, Poloniex ile birleşeceğine dair iddialar ortaya atıldı. Bir gazeteci tarafından ortaya atılan iddia, birleşmenin Justin Sun aracılığıyla gerçekleşeceğini dile getirdi. Ancak Huobi, ortaya atılan bu iddiaların gerçeklik dışı olduğunu açıkladı.

İddiaların ardından çok geçmeden, Huobi ve Poloniex işbirliği başladı. Huobi tarafından yapılan açıklamalarda, iki borsanın HT ekosistemini geliştirmeye odaklanacağı dikkat çekti. Ayrıca ortaklık, proje bağlantısı, likidite paylaşımı ve küresel uyumluluk dahil olmak üzere birçok iş kolunda da geçerli olacak. Ortaklık, dünyanın en iyi ticaret platformunu oluşturmak ve kullanıcıların güvenini kazanmak amacıyla ortaya çıktı.

Ayrıca, Poloniex’te en iyi performansı gösteren projeler doğrudan diğer borsada listelenebilecek. Justin Sun, her iki borsanın da danışma kurulunda yer almasıyla dikkat çekti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir