Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.684
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.684
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto Borsası Huobi, Huobi Token için Yakımlara Odaklandı

Kripto para borsası Huobi, ekosistem ürünü olan Huobi Token (HT) için yeni bir yakım gerçekleştirdi ve yakım mekanizmasını güncelledi.

Bu yıla damga vuran Terra krizi, kripto endüstrisinde arz sorunlarını gündeme getirdi. Sınırsız arza sahip olan UST ve LUNA, çöküş esnasında sansasyonel bir arz artışı yaşadı ve yatırımcılarını mağdur etti. Bu olayların yaşanması, kripto yatırımcılarının daha dikkatli hareket etmesine yol açtı. Artık kripto endüstrisi, sınırlı arza sahip olan projelere daha sıcak bakıyor. Kripto para borsaları da ekosistem ürünlerinde bu yolu izliyor. Binance, BNB için sınırlı arz ve deflasyonist bir sistem oluşturdu. Düzenli yakımlar ile BNB arzı daha da azaltılıyor ve değer kazancı sağlanıyor. Diğer taraftan Huobi de bu akıma katıldı. Popüler borsa, Huobi Token için yakım mekanizmasına yoğunlaştı. Son olarak borsa, Huobi Token için yakım mekanizmasında güncellemeye gitti.

Huobi, Toplam 296 Milyon Huobi Token Yaktı

Kripto para borsası Huobi, Huobi Token (HT) için yaptığı yeni yakımı ve yakım mekanizmasında yaptığı güncellemeyi duyurdu.

Popüler kripto borsası, HT için marka değeri oluşturmayı amaçlıyor. Borsanın danışmanlarından Justin Sun, Huobi‘nin küresel çapta yayılmasında HT‘nin önemli bir role sahip olacağını belirtti.

Borsa, Kasım ayı için yakım oranlarını paylaştı. Ekim ayına oranla yüzde 15′lik bir artış gösteren yakım miktarı dikkat çekti. Huobi, Kasım ayında yaklaşık değeri 1.78 milyon dolar olan 266 bin adet HT yaktı. Bu oranla birlikte, 15 Aralık itibariyle toplam yakılan HT miktarı 296 milyona ulaştı.

Huobi‘den gelen açıklamaya göre, güncel HT deflasyon oranı yüzde 0.12 oldu. Popüler kripto borsasının token‘ı, 203 milyon adetlik arzıyla dikkat çekti.

Ayrıca borsa, topluluğundan gelen bildirimleri de dikkate aldı. Buna göre Huobi, HT‘nin aylık yakım çalışmalarını üç ayda bire çevirdi. Bu yeni mekanizma, 2023 yılının ilk çeyreğinde başlatılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir