Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.720
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.720
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kripto Borsası Binance Yeni Altcoin İşlem Çiftleri Ekliyor!

Binance, Altcoin, Marjin, ACE, USDT, İşlem Çifti

Kripto para dünyasının devi Binance, 19 Aralık’ta yaptığı resmi açıklamayla marjin işlemlerine 8 yeni işlem çiftini eklediğini duyurdu. Bu hamle, Fusionist (ACE), Bonk (BONK), ve Nano (XNO) gibi coinleri kapsıyor.

Alpaca Finance (ALPACA), Streamr (DATA), ve FUNToken (FUN) ise marjin ticareti yapan yatırımcılara yeni işlem çiftleri sunan diğer projeler arasında yer alıyor. Binance, bu projelerin yatırımcılarına Tether (USDT) paritesinde çapraz marjin ticareti yapma imkanı tanıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Binance, CFTC’ye 2,7 milyar dolar ödeyecek !

Özellikle DATA, FUN ve ALPACA yatırımcıları, Binance’ın güncellemesiyle birlikte USDT paritesinde çapraz marjin ticareti yapabilecekler. ACE, BONK ve XNO yatırımcıları ise artık USDT paritesinde çapraz ve izole marjin ticareti gerçekleştirebilecekler.

Yatırımcılar, izole marjin işlemlerde ACE/USDT, BONK/USDT ve XNO/USDT paritelerini kullanarak, aynı zamanda çapraz marjin işlemlerde ACE/USDT, ALPACA/USDT, BONK/USDT, DATA/USDT ve FUN/USDT işlem çiftlerini değerlendirme fırsatına sahipler. Bu yeni işlem çiftleri, yatırımcılara portföylerini çeşitlendirme ve piyasadaki fırsatları değerlendirme konusunda geniş bir seçenek sunuyor.

Binance’ın bu güncellemesi, kripto para piyasasında işlem yapan yatırımcılara daha fazla esneklik ve çeşitlilik sağlayarak, platformun lider konumunu güçlendirmeye devam ettiğini gösteriyor. Yatırımcılar, bu yeni işlem çiftlerini kullanarak kripto varlıkları üzerindeki ticaret stratejilerini optimize edebilir ve volatil piyasa koşullarında daha iyi bir performans elde edebilirler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir