Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$61.929
% 2.80
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 61.929
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Borsası AAX, Hayatta Kalmanın Yollarını Arıyor

Hong Kong merkezli kripto para borsası AAX, yeniden hizmetlerini başlatabilmek için tüm vadeli işlemleri tasfiye etmeye hazırlanıyor.

Popüler kripto para borsası FTX, kripto endüstrisini sancılı bir döneme soktu. Kurumsal şirketlerin milyonlarca dolarlık zararları ve diğer borsaların likidite sorunları ortaya çıktı. Ayrıca, böyle bir sürecin ortasında FTX hack saldırısı yaşandı. Milyarlarca doların buharlaştığı dönemde, borsalar hayatta kalmanın yollarını arıyor. Bu borsalardan birisi olan AAX, süreçleri gerekçe göstererek hizmetlerini durdurmuştu. Ancak borsa, tekrar hizmetlerine devam edebilmek için planlama yaptığını dile getirdi.

Kripto Borsası AAX, Hizmetlerini Tekrar Başlatmak İstiyor

Sıkıntılı bir süreç geçiren kripto borsası AAX, hizmetlerini tekrar başlatabilmek için yeterli sermayeyi toplamaya çalışıyor.

Hong Kong’un popüler dijital borsası AAX, kullanıcı haklarını ve çıkarlarını korumak için mesai harcadığını bildirdi. Bu gerekçeyle borsa, sistem bakım süresi boyunca platformundaki tüm vadeli işlem pozisyonlarını otomatik olarak tasfiye edecek.

Bu tasfiyeler neticesinde, borsanın likidite konusunda toparlanma yaşaması bekleniliyor. Ancak, AAX açısından kurtarma çalışmalarının nasıl süreceği henüz bilinmiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir