Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.744
% 3.12
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.744
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Kripto Analitik Firması Santiment, Litecoin’in (LTC) Tehlikeli Bölgede Olduğunu Söylüyor

Analitik firma Santiment, Litecoin’in yeni yerel zirvelere hızlı bir biçimde ulaşarak tehlikeli bölgeye girdiği konusunda yatırımcıları uyardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Santiment, Litecoin’in fiyat hareketini takip etmek ve ağın genel durumunu ölçmek için birkaç metriğe işaret etti.

Firma, Litecoin’in tehlikeli bölgede yer aldığını çünkü kısa vadeli yatırımcıların artık kar elde edebilecek bir konumda olduğunu vurguluyor. Santiment, mevcut değere göre şu anda dolaşımda olan tüm kriptoların ortalama karını ve zararını gösteren MVRV yedi günlük göstergesini kullanıyor.”

“Litecoin sahiplerinin kısa vadeli kar ve zararlarını ölçen MVRV 7D, şu anda tüm kısa vadeli sahipleri karda olduğu için tehlike bölgesinde yer aldığımızı gösteriyor. Bu kısa vadeli yatırımcıları biraz kar almaya teşvik edebilir”

Santiment, Litecoin değerinin Eylül ayının en düşük seviyesinden bu yana Bitcoin‘in kazanımlarını yakalamış gibi göründüğünü de vurguluyor.

“Unutulmaması gereken ilginç konu, LTC değerinin BTC’lere çok yakın yansımasıdır. Bu aynı zamanda BTC düştüğünde herhangi bir güç göstermediği için LTC’nin güçlü bir altcoin olmadığı ve esas olarak BTC’nin onu sürüklediği manasına geliyor”

Santiment, Litecoin‘in konsolide olmasını beklese de firma bir zincir üstü ölçümün LTC ağı için güçlü bir sinyale sahip olduğunu da belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir