Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.580
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.580
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kraken Yeni Kurumsal Hizmetini Duyurdu!

Kraken Yeni Kurumsal Hizmetini Duyurdu!

Kraken, spot Bitcoin ETF’lerine olan ilginin artışıyla birlikte daha fazla kurumsal işi ele geçirmeyi hedefleyen yeni bir marka ortaya çıkarıyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Bitcoin ETF’leri İki Ayda 300.000 BTC’yi Aştı


Kraken’in ABD’li rakibi Coinbase, yönetim altındaki milyarlarca dolarlık varlıkların yaklaşık yüzde 90’ını saklama alanında domine ediyor. Kraken, Coinbase’in Bitcoin saklama alanındaki hakimiyetini göz önünde bulundurarak yeni bir kurumsal hizmet başlatıyor.

Son iki ayda, dokuz yeni spot bitcoin borsa yatırım fonu, yönetim altındaki varlıklarda 300.000‘den fazla Bitcoin biriktirdi.

Şimdiye kadar, ABD merkezli Coinbase, bu yeni yatırım ürünlerini sunan ihraççılar için saklayıcı olarak hizmet etmek üzere güvenilen başlıca kripto para borsası oldu. Ancak Kraken, bu mevcut durumu sorgulamaya ve değiştirmeye kararlı görünüyor.

Salı günü yeni bir kurumsal markayı duyuran Kraken, spot Bitcoin ETF ihraççılarına saklama hizmeti sağlayan tek bir şirkete güvenmenin riskli olduğunu ve bu riski azaltmak istediğini belirtti.

Kraken Yeni Kurumsal Hizmetini Duyurdu!

Kraken Kurumsal Başkanı Tim Ogilvie, Bitcoin ETF’lerinin onaylanması ve piyasaya sürülmesinin ardından, daha geniş bir saklama yelpazesine olan ihtiyacı vurguladı. Yaklaşan Kraken Custody lansmanı hakkında, çok taraflı saklama ile potansiyel konsantrasyon riskini aşmak için uygun zamanlamaya sahiptir ve ekosistemin tek bir saklayıcıya olan bağımlılık riskini çeşitlendirir açıklamalarında bulundu.

Ogilvie, Salı günü yaptığı açıklamada, kurumsal olarak kripto benimsenmesinin hızla arttığına ve son ETF onayının daha geniş bir kurumsal talebi tetiklediğine değinerek, Kraken’in yeni kurumsal markası ile müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için ürün ve hizmetleri bir araya getireceklerine değindi.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir