Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.751
% 5.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.751
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kraken, FTX ve Alameda Hesaplarını Dondurdu

Kraken, FTX Group, Alameda Research ve yöneticilerinin sahip olduğu hesapları dondurdu.

FTX, Binance satın almadan vazgeçtikten sonra bir süre yatırım aradı. Ancak, aradığı desteği bulamayan FTX, iflas bayrağını çekti. Peşinden hack saldırıları ve şüpheli işlemler nedeniyle piyasayı yeniden hareketlendirdi. Binance, FTT mevduatlarını duraklattı. Ardından da kripto borsası Kraken, bu konuda adım attı.

Kraken, FTX ve Alameda’nın Hesaplarını Dondurdu

Kraken, Bölüm 11 iflas koruması için başvurularını takiben FTX Group, Alameda Research ve yöneticilerinin sahip olduğu hesapları dondurdu.

ABD merkezli kripto borsası, bugün Twitter’da FTX Group, Alameda Research ve yöneticilerinin sahip olduğu birkaç hesabın dondurulduğuna yönelik bir açıklama yaptı.

Kraken’in Twitter üzerinde yaptığı paylaşımda şunlara yer verildi:

“Kraken, iflas etmiş FTX Group, Alameda Research ve yöneticilerinin sahip olduğu birkaç hesapla ilgili olarak kolluk kuvvetleriyle konuştu. Bu hesaplar alacaklılarını korumak için donduruldu.”

Kripto borsası Kraken, iflas eden şirketin bağlantılı hesaplarını dondurmasına ek olarak, diğer müşterilerinin fonlarının etkilenmediğini ve rezervlerinin tamamını koruduğunu da belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir