Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.052
% 6.59
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.052
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Klaytn (KLAY) Neden Yükseliyor? 24 Ekim 2022

Kripto para piyasasında yatay seyrin devam ettiği bugünlerde yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken kripto paralardan biri de Klaytn (KLAY) oldu. Peki KLAY neden yükseliyor?

KLAY son 24 saat içinde CoinGecko verilerine göre yaklaşık yüzde 21 yükseliş kaydetti. Bu yükselişle beraber KLAY en çok yükselenler listesinde birinci sırayı aldı. Peki KLAY neden yükseliyor? KLAY’daki yükselişin sebebi ne? Gelin bu yazımızda beraber bakalım.

Klaytn (KLAY) Neden Yükseliyor?

Haziran 2019’da piyasaya sürülen Klaytn, Blockchain teknolojisinin gerçek değerini ortaya koymak için erişilebilir kullanıcı deneyimi ve geliştirme sağlayan açık Blockchain platformudur. Platform, hem açık Blockchain (merkeziyetsiz veri kontrol, dağınık yönetişim gibi) hem de gizli Blockchain (gecikme süreleri, yüksek ölçeklenebilirlik) ağlarının özelliklerini verimli bir şekilde harmanlamayı hedefler.

KLAY’ın günlük grafiği

KLAY’ın grafiğine baktığımız zaman KLAY’ın yazı yazıldığı an itibariyle 0,18 fiyat bölgesinde hareketine devam ediyor. Bir sonraki direnç olarak fiyatın iğne attığı 0,21 dolar bölgesini gösterebiliriz.

KLAY’ın yükselişinde 3. çeyrek raporlarının açıklanmasıyla ekibin KLAY geri alımlarına başlayacak olmasını gösterebiliriz. Şirket geri alımlarla birlikte alınan KLAY’ların yakılacağını belirtti. Bunun yanı sıra KLAY ekibi blok ödülleri başına bir azaltma önerildi. Bu öneri ile birlikte blok başına 9,6 KLAY’dan 6,4’e çekilmesi düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir