Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kıdemli Analist: Bitcoin Bu Seviyelere Düşerse Satın Alın!

Quantum Economics’in kurucusu ve eToro’un eski piyasa analisti Mati Greenspan, Bitcoin analizlerini, fiyat tahminlerini ve Fed’in para basma kararı hakkında düşüncelerini paylaşıyor. coinmuhendisi.com olarak kıdemli analistin yorumlarını aktarıyoruz.

Bitcoin 40.000 doların altında değerlendirilebilir

Mati Greenspan, şirketi için ufukta neler olduğunu ve kitlesel benimsemenin Bitcoin’in “ilişkisiz varlık” durumunu nasıl etkileyebileceği konusundaki bakış açısını paylaştı. Greenspan’e göre, Temmuz ayında, Bitcoin büyük bir düşüş trendini test ederken, iki kurumsal müşteri S2F analizi talep etti. Genellikle bir Bitcoin fiyat tahmin yöntemi olarak kullanılan “Stock to Flow” modeli, mevcut arzı (stok) yıllık üretime (akışına) böler. Kıdemli analist, grafik verilerinin fiyat tahminleri için yetersiz olduğunu düşünüyor. 30.000 doların üzerindeki desteği son derece yükseliş olarak gören Greenspan, 40.000 doların altındaki her seviyeyi “fırsat” olarak yorumluyor:

45.000 dolar orta vadeli fiyat hedefi ve 40.000 doların altındaki her şey satın alma fırsatıdır.

ABD enflasyon oranı 1982’den bu yana en büyük yıllık kazancı olan %7’ye ulaştığında, Bitcoin düşük fiyatlarla tam bir hafta işlem gördükten sonra 44.000 doların üzerine ulaştı. Greenspan, “Fed her baskı yaptığında ve teşvikleri geri çekmeye başladıklarında” fiyatın yükselttiğini söylüyor. Ayrıca Bitcoin ile doğrudan bir korelasyona işaret ediyor.

Mati Greenspan’ın kurumsal benimsenme üzerine düşünceleri

Greenspan, Bitcoin’in (BTC) ‘ilişkisiz varlığı’nı etkileyen kitlesel benimsenmesinin kripto lehine sonuçlanacağını söylüyor:

Kurumsal benimsenme, gerçekten de ilişkisiz anlatıya ölüm çivisidir. Dünyanın en büyük para taşıyıcıları kripto piyasasında diz çöktüğüne göre, diğer piyasalarda neler olup bittiğini hesaba katarak kesinlikle portföyleri hakkında kararlar alacaklar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir