Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.368
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.368
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kevin O’Leary, Kriptoya Yeniden Yatırım Yapacağını Açıkladı

Kevin O’Leary daha önce yaptığı açıklamada ancak düzenleyiciler ona endüstride neyin mümkün olup neyin olmadığını” söylediği takdirde dijital varlıklara yeniden yatırım yapacağını söylemişti. Görüşe göre kararını değiştirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ünlü yatırımcı Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Hedera (HBAR) projelerine meraklı olduğunu ve bunların uzun vadede kazandıracaklarını düşündüğünü söyledi.

O’Leary, daha önce kripto varlıklarla inişli çıkışlı bir ilişki yaşıyordu. 2019’da sektöre karşı olumsuz tutumuyla tanınan yatırımcı, Bitcoin’i “çöp” olarak nitelemişti.

O’Leary daha sonra Bitcoin’e karşı olmadığını ve ona saydı duyduğunu söyleyerek portföyünün %3’ünü Bitcoin‘e tahsis ettiğini açıkladı.

Yakın zamanda CNBC’ye konuşan O’Leary, düzenleyicilerle görüşmeden bir daha dijital varlıklara yatırım yapmayacağını ifade etti.

O’Leary tekrar söylediğinin aksi yönde hareket etti ve kriptoları diğer insanlardan farklı olduğunu söyledi. Ona göre kriptolar “yazılım geliştirme”dir. Bu sebeple Solana, Polygon ve Hedera’yı ayrı bir yere koyuyor:

“Sadece birine değil hepsine yatırım yapmam gerekiyor. Çünkü kazananın kim olacağını bilmiyorum”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir