Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.812
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.812
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Kevin O’Leary: Düzenlemeler Bitcoin Boğasını Getirebilir

Ünlü yatırımcı ve aktör Kevin O’Leary, sonraki Bitcoin (BTC) boğa döngüsü için stablecoin‘lerin düzenlenmesi gerektiğini savundu.

O’Leary, kripto paraların gelecekte de var olacağını belirtirken, Bitcoin üzerinde yatırım yapmaya devam ediyor. Yatırımcıya göre, kripto boğa döngüsü hiç olmadığı kadar yakın. Ancak ünlü yatırımcı, boğa döngüsünden önce kripto paraların düzenlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

O’Leary, Bitcoin Yatırımlarına Devam Ediyor

Shark Tank dizisinde rol alan ve kripto paralar üzerinde yatırımlarda bulunan O’Leary, Bitcoin için olumlu sinyaller verdi. Son zamanlarda yaşanan kripto olaylarına değinen yatırımcı, aksaklıkların çeşitli problemleri doğurabileceğini belirtti. O’Leary, kripto sektörünün boğa piyasasına geçiş yaşaması için düzenlemelerin şart olduğunu savundu.

Stablecoin‘lerin belirsizlik içinde varlığını sürdürmesi ve Terra krizi gündemi yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Shark Tank yıldızı da bu konuya değinirken, stablecoin’lerin düzenlenmesi gerektiğini belirtti. O’Leary, yapılacak düzenlemelerin büyük yatırımcıları ve kurumsalları sektöre çekebileceğine değindi.

Düzenlemelerin yatırımcılar üzerinde korku yaratmasına anlam veremeyen yatırımcı, bunun Bitcoin’in yükselişe geçmesini sağlayacak bir spekülasyon olduğunu iddia etti. O’Leary, 17 bin ila 20 bin arasında sıkışan BTC için düzenlemeler gerçekleşmezse yükselişin de gelmeyeceğini aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir