Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.283
% 2.70
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.283
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Justin Sun Neden 4 Altcoin Özelinde Yüklü Satışa Başladı?

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, 4 altcoin üzerinde yüklü satış yapıyor.

Genellikle yaptığı alımlarla gündeme gelen Justin Sun, bu sefer satış için kolları sıvadı. On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre Sun, 10 Haziran’da Aave (AAVE), Maker (MKR), Compound (COMP) ve Liquity (LQTY) satışı gerçekleştirdi.

Veriler, Justin Sun’ın kripto para borsası Binance’e 11,2 milyon dolar değerinde AAVE, 9,3 milyon dolar değerinde MKR, 245 bin dolar değerinde COMP ve 217 bin dolar değerinde LQTY transfer ettiğini gözler önüne serdi.

Justin Sun Neden Satıyor?

Geçtiğimiz aylarda sürekli olarak yüklü miktarda altcoin alımları yapan ve elinde on milyonlarca dolar değerinde karda altcoin bulunduran Sun, büyük ihtimalle piyasadaki olası düşüşlere karşı kar satışı yapıyor.

İlginizi Çekebilir: Arbitrum, Oyun Girişimlerine 215M Dolar Yatıracak

Bu hafta çarşamba ve perşembe günü ABD’den gelecek enflasyon verileri öncesinde piyasalara karşı temkinli yaklaşan Sun, verilerin kötü gelmesi durumunda yaşanabilecek düşüşlerden kaçınıyor olabilir.

Bu hafta çarşamba günü ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve faiz kararı açıklanacak. Perşembe günü ise ÜFE verisi gelecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Justin Sun Neden 4 Altcoin Özelinde Yüklü Satışa Başladı?” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin’deki Düşüş Altcoin Balinalarını Hareketlendirdi - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir