Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.506
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.506
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

JPMorgan, yeni yatırım hamlesiyle gündemde

JPMorgan Chase, Block ve Stripe’e karşı güçlü liderliğini devam ettirmek adına fintek girişimi olan Renovite’i satın alacağını duyurdu.

JPMorgan, Block ve Stripe’e karşı elini güçlendiriyor

JPMorgan, Stripe ve Block ile içinde bulunduğu mücadelede güçlü olabilmek için ödeme yöntemleri girişimi olan Renovite’i satın alacağının duyurusunu yaptı. Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey ile adından söz ettiren Block, son zamanlarda işlerini daha da hızlandırmış gözüküyor. Hem yatırım hem de hizmet anlamında hakimiyetini genişten şirket, bu alanda Stripe ile de rekabet halinde. Bu iki dev isim, JPMorgan’ın planlarını gerçekleştirmesinde önemli rakipler arasında.

Küresel ödeme anlamında önemli isimlerin başında gelen JPMorgan, Fremont California merkezli Renovit’i kendi bünyesine alarak yatırımcılar için yeni teklifler sunma imkanını daha da genişleteceğini bildirdi. JPMorgan her ne kadar dünyanın en büyük yatırımcı hizmeti sağlayıcısı olsa da, Stripe ve Block gibi sektöre yeni giren hızlı büyüme grafiğine sahip şirketler rekabeti kızıştırmayı başarıyor. JPMorgan da bu rekabette elini güçlendirecek hamleler yapmaktan çekinmiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir