Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.470
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.470
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

JPMorgan: Kripto Girişim Sermayesi Ekim Ayında Daha da Azaldı

Ayı piyasası sürerken kripto girişimlerine sermaye akış hızı 2021’in aynı dönemine göre yaklaşık olarak üçte bir yavaşladı.

JPMorgan açıkladığı araştırma raporu, Ekim verilerinin kripto risk sermayesi yatırım hızında ayda bir milyar doların altına düşmeye devam edişini gözler önüne serdi.

Kripto Girişimlerine Ayrılan Sermaye Düşmeye Devam Ediyor

Nikolaos Panigirtzoglou liderliğindeki rapor yazarları, düşüş trendinin geçen Mayıs ayında Terra çöküşünün ardından başladığını ve ayı piyasasının etkisiyle de Ekim rakamlarının sadece mevsimsel bir yaz yavaşlamasından fazlasını gösterdiğini söyledi.

JP Morgan raporunda, aylık 500 milyon ila 1 milyar dolar arasındaki risk sermayesi yatırımı seviyesinin, geçen yılın aynı döneminde hızının üçte birinden daha az olan yıllık yaklaşık 10 milyar dolarlık bir oran verdiğini belirtti.

Panigirtzoglou , risk sermayesi fonlarının dijital varlıklar sektöründe sermaye dağıtma konusundaki isteksizliğini gösterdiği için bunu endişe verici bir gelişme olarak nitelendirdi. Kripto para piyasalarındaki mevcut zayıflığın bir süredir burada olabileceği olasılığını artırdığına inanıyor.

Ayrıca Panigirtzoglou, durgun Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) borsa yatırım fonu akışları gibi diğer ölçümlerin kalıcı zayıflığa işaret ettiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir