Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.214
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.214
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

JPMorgan, Ethereum’un (ETH) Bitcoin’den (BTC) Üstün Olmasının Nedenlerini Açıkladı

Bankacılık devi JPMorgan, son raporunda Ethereum’un (ETH), Bitcoin’den (BTC) üstün olmasının temel sebeplerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analist Nikolaos Panigirtzoglou, en büyük ikinci blockchain‘in merkeziyetsiz finansın ön saflarında yer aldığını belirtti.

DeFiPulse tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum tabanlı DeFi projelerinde kilitlenen toplam miktar 106 milyar doları geride bırakmış durumda.

NFT’ler ve stablecoin‘lerin de dahil edildiği senaryoda Ethereum, Bitcoin’den daha fazla kullanım alanına sahiptir. Analist bu sebeple Ethereum’un daha üstün olduğunu belirtiyor.

Panigirtzoglou, enflasyona karşı bir koruma görevi gören Bitcoin’in, finansal sistemin risklerini açığa çıkaran düşük faizli bir ortamda büyüdüğünü vurguluyor. Bununla beraber merkez bankaları desteklerini geri çekmeye başladığı için artan tahvil gelirleri sebebiyle Bitcoin, altınla birlikte bir darbe alabilir.

“Tahvil getirilerindeki artış ve para politikasının nihai olarak normalleşmesi, Bitcoin üzerine aşağı yönde bir baskı oluşturuyor. Aynı şekilde altın üzerinde de benzer bir baskı söz konusu”

Aşırı Değerlendiler

JPMorgan bununla birlikte kripto varlıkların her ikisinin de olması gerekenden daha fazla değerlendiğini düşünüyor.

Ethereum 3 Kasım’da ATH seviyesi olan 4.674 dolara ulaştı. Bitcoin de 67.276 dolarlık seviyeye ulaşmasının ardından 60 – 62 bin dolar seviyelerinde dolaşıyor.

JPMorgan geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in gerçek değerinin 35.000 dolar olması gerektiğini söylemişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version