Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$63.648
% 2.88
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.648
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

JPM, “yatırımcı günü” öncesinde Wolfspeed’in notunu yükseltti

Yazar – Sam Boughedda

Pazartesi günü JPMorgan analistleri, Wolfspeed’in (NYSE:WOLF) notunu “nötr”den “ağırlık artır”a ve fiyat hedefini 130 dolardan 160 dolara yükseltti.

Analistler, hisse senedinin notunu 31 Ekim’deki “önemli yatırımcı günü” öncesinde yükseltti ve bunun, hisselerdeki boğa tezini yerine getirmenin anahtarı olan kapasite artışını güçlendireceğine inanıyor.

Wolfspeed hisseleri Pazartesi günkü seansın başında %1’in üzerinde artış gösterdi.

Analistler “Şirket için gelir ve talep fırsatı, aşağıdakiler göz önüne alındığında daha az tartışmalı: 1) elektrikli araç üretiminde +%20 CAGR’yi aşan güçlü artış; 2) elektrikli araç endüstrisinde silisyum karbür (SiC) için daha yüksek voltajlı içerikte artış da dahil olmak üzere daha yüksek içerik fırsatı ve 3) malzeme kapasitesi açısından pazar liderliği.” diye yazdı.

JPMorgan mali tablolar açısından yatırımcı gününden “karışık bir tablo” beklerken 24. ve 26. mali yıllar için gelir beklentisini yükseltti ancak “brüt kâr marjı hedeflerinde ılımlılığın yanı sıra yeni Malzeme ve Cihaz tesisini – henüz açıklanmadı – finanse etmek için yatırım harcamaları yörüngesinde önemli bir artış eşlik etti.”

“Yatırımcı odağı ve yatırım durumunun kritik faktörleri söz konusu olduğunda MVP’deki (Mohawk Valley tesisi) gelir artışı ile daha iyiye yükselişin, WOLF’u yakalamak için son zamanlarda aceleyle kapasite duyuruları yapan emsal gruptan WOLF’u ayırma konusunda daha kalıcı etkileri olmasını bekliyoruz.”

“Mohawk Valley tesisindeki (MVP) rampayla ilgili kanıtlarla yaklaşan yatırımcı günü, muhtemelen boğa tezine daha çok cephanelik sağlayacak.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir