Kriptolar:
30453
Bitcoin:
$63.139
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%53.6
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 63.139
BTC Dominasyonu:
% 53.6
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Joe Biden, Kripto Para Bağışlarını Kabul Etmek için Coinbase ile Görüştü!

ABD’nin 46. Başkanı olan Joe Biden, kripto para bağışlarını kabul etmek için Coinbase ile görüşmede bulundu.

İlginizi Çekebilir: Dünyanın En Büyük Bankası’ndan Bitcoin Yorumu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Demokrat Partisi üyesi 46.Başkanı Joe Biden, yakın zamanda ki bir konuşmasında; seçim çalışmasını yürüten ekibinin seçim çalışmalarında ki bağışlarını artırmak ve bunu altyapı olarak da gerçekleştirebilmek için en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase’in Commerce sistemi üzerine görüştüklerini ifade etti.

Coinbase Commerce Nedir?

Coinbase Commerce, al-sat yapan kullanıcıların yüzlerce kripto para ile kolay ve güvenli bir şekilde işlem yapmasına olanak sağlamaktadır.

Bu açıklama ise rakibi ve ABD’nin 45. Başkanı olan Donald Trump’ın aynı şekilde seçim bağışlarını kabul etmek için Coinbase ile anlaştıklarını duyurduktan sonra olması ise dikkat çekti. Bilindiği üzere eski başkan Donald Trump, finans dünyasında önemli bir yere sahiptir. Yatırım ve finans üzerine basılı kitapları bulunan, başkanlık döneminden önce kritik finans konferanslarına katılım sağlayan birisi olarak da bilinmektedir.

Joe Biden ve Donald Trump gibi ABD başkanlığı yapmış isimlerin para piyasaları için olumlu konuşmaları çok önemli bir gelişmedir. Özellikle kripto paralar için yaptıkları bu Coinbase hamlesinin olumlu sonuçlarını yakın zamanda görebileceğiz.

Joe Biden’ın Coinbase hamlesini değerlendiren bir yazar; kripto paraların uygulanabilirliği ve daha fazla popülerleşmesi için atılan ilk somut adımlar olduğu şekilde yorumladı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Joe Biden, Kripto Para Bağışlarını Kabul Etmek için Coinbase ile Görüştü!” te bir düşünce

  1. Pingback: Biden'ın CFTC Adayları ve Kripto Düzenlemelerine Olası Etkileri - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Coinbase Lansman Öncesi Piyasalarını Açtı: Yeni Yatırım Fırsatları - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir