Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.723
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.723
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Jeff Bezos’tan Sonra Elon Musk: Bu Altcoin Dedi!

Amazon.com Başkanı Jeff Bezos, Dogecoin’in (DOGE) ortak yaratıcısı Billy Markus’a övgü yağdırdıktan bir gün sonra, bu kez Tesla CEO’su Elon Musk tarafından başka bir övgü aldı. İşte detaylar…

Billy Markus, Elon Musk ve Jeff Bezos’un beklenmedik etkileşimi

Musk, Markus’un uyum ve kabileciliğe değinen bir tweet’ine tepki gösterdi. Dogecoin ortak yaratıcısı, insanların katıldığı kabile zorba olursa, onların da dışarıdakilere karşı ahlaki bir üstünlük havasını koruyacaklarını söyledi. Musk, bunların “bilge sözler” olduğunu söyledi. Aynı başlıkta, Markus insanlardan “kabilelerini” tanımalarını ve davranışlarını izlemelerini ve kendilerine “kötü” olup olmadıkları sorusunu sormalarını istedi.

Çarşamba günü, parti bağlantıları hakkında bir tweet’e tepki gösteren Bezos, Markus’a övgüler yağdırdı. Meme coin yaratıcısı, hem Cumhuriyetçiler hem de Demokratlar tarafından ılımlılara karşı gösterilen davranış hakkında tweet attı. Bezos, “Kendinizden ‘saçma gönderi atanlar’ olarak bahsettiğinizi gördüm ama belki de sadece bir bilgesiniz” demişti.

Markus, Bezos’a “Bütün gün aklıma rastgele gelen her düşünceyi tweetleyen ve bunun için beyin kimyasallarıyla fazlasıyla ödüllendirilen bir dopamin bağımlısıyım,” diye yanıt verdi. Tesla CEO’sunun Markus’a verdiği son yanıt, Bezos’un Dogecoin ortak yaratıcısının bilgeliği hakkında söylediklerini yansıtıyor.Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Bezos, son zamanlarda Markus’u takip etmeye başlarken, Musk, Markus’un Twitter ileti dizilerinde sıklıkla görülüyor.

Musk ve Markus, Twitter’daki dolandırıcılık botlarını trolledi

Bu sırada Elon Musk, Dogecoin kurucu ortağı tarafından kripto dolandırıcılık botları hakkında atılan bir tweet’e yanıt verdi. Billy Markus, Twitter’da genellikle sevimli erkek ve kadınların fotoğrafları olduğuna dikkat çekerek bot hesaplarla alay etti.

Son zamanlarda Elon Musk, Twitter alanına yayılan kripto dolandırıcılık botları hakkında birkaç kez Twitter tartışmaları başlattı. Bu sahte hesaplardan kurtulmak, Musk’ın Twitter’ı satın aldığında çözmeyi planladığı şeylerin başında geliyor. Bununla birlikte, Musk Twitter satın alma anlaşmasını askıya aldığından beri işler belirsizleşti. Musk, Twitter kullanıcılarının yüzde 90’ının scam bot olabileceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir