Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.861
% 0.84
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.861
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Japon Otomobil Devinden NFT Atağı

Japon otomobil üreticisi Nissan, web3 ve NFT ile ilgili beş farklı ticari marka başvurusunda bulundu.

Nissan, kısa bir süre önce Animoca Brands’in Avustralya video oyunu geliştirme yan kuruluşu Grease Monkey Games ile ortaklık kurdu. Bu ortaklıkla birlikte oyun için NFT’leri piyasaya sürmeye hazırlanan otomobil üreticisi NFT ile olan bağlarını artırıyor. Şimdi de kendine has bir marka oluşturmak için adım atıyor.

Japon Otomobil Üreticisi Nissan, NFT Çalışmalarını Artırdı

Nissan, GTR, SKYLINE ve Z gibi kült otomobil modellerinden birkaçı için ticari marka başvurusunda bulundu.

Ticari marka avukatı Michael Kondoudis‘in son tweetine göre Nissan, NFT tabanlı teklifler sunmak için toplam beş ticari marka başvurusunda bulundu.

Ayrıntılara göre Nissan, ticari markaları, karşılıksız token’larla ilişkili birçok alanda kullanacak. Teklifler, videolar, resimler ve daha fazlası gibi indirilebilir medya dosyaları biçiminde ve bu tür dosyaların NFT’lerin kimliğini doğrulamak için kullanılabilecek şekilde sağlanacak.

Nissan ayrıca, ilgili tarafların NFT’leri satın alması ve satması için bir platform görevi görecek bir çevrimiçi NFT pazarını başlatmaya da hazırlanıyor.

Geçen hafta Animoca Brands, Avustralya merkezli video oyunu geliştirme yan kuruluşu Grease Monkey Games ve Nissan arasındaki iş birliğini duyurdu. İş birliği sayesinde Nissan, Torque Drift 2 adlı blockchain tabanlı yarış oyunu için NFT’ler piyasaya sürecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir