Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.447
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.447
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Jambo Technology Proje İncelemesi

Jambo Technology

Jambo Technology de şu an için öğren, oyna ve kazan modeliyle ilerleyen girişim, Afrika’nın web3 odağında kullanıcı kazanımında önemli portallarından biri olarak öne çıkıyor.

Jambo, her ikisi de Kongo doğumlu Çinli olan James Zhang ve Kardeşi Alice Zhang tarafından kurulan bir blockchain oyun platformudur. Zhang’a göre, Güneydoğu Asya’da kazan-kazan oyununun başarısının ardından Aralık 2021’de platformu oluşturmaya karar verdiler.

Jambo,Afrika  kıtasını eğitecek, bankaya yatıracak ve eğlendirecek Web3 süper uygulamasını geliştiriyor.

Jambo, “öğren, oyna, kazan” yoluyla kıtadaki en büyük, en etkili Web3 kullanıcı edinme portalına öncülük etmeyi hedefliyor. Jambo, Afrika ile dünyanın dört bir yanından Afrika pazarına girmek isteyen uygulamalar arasında bir köprü görevi görüyor. Buradaki fırsat çok büyük. Afrikalılar için finansal refahı gerçekleştirmeye yönelik uzun vadeli bir vizyonları var.

Jambo's $30M Series A Led By Paradigm to Fulfill Africa's Web3 Potential | by Jambo Technology | Jambo Technology | Medium

 

Jambo, Web2’de oyun oynama ve oyun etkinliklerinden para kazanma dahil olmak üzere P2E oyununun tüm yönlerini destekleyecek bir “Web3 Süper Uygulaması” olarak adlandırdığı şeyi geliştiriyor. Şirket ayrıca, oyuncuların oyun kliplerini gelire dönüştürebilecekleri NFT’ler oluşturarak tokenleştirmelerine yardımcı olmak için sosyal medya şirketleriyle işbirliği yapıyor.

Afrika’nın uçsuz bucaksız büyüklüğü ve çeşitliliği göz önüne alındığında, Web3’ün yaygın bir şekilde benimsenmesi, kıtanın bölgelerindeki ve ülkelerdeki insanların teknolojiyi kendi şartlarına göre kucaklaması ile organik olması gerektiğine inanıyorlar.

Bu nedenle Afrika’da Web3’ün yayılmasının anahtarı, yerinde eğitime erişimdir. Her seferinde bir şehir, eğitim programlarımızı her topluluğa sunan yerel tabandan büyükelçi ağları kuruyoruz ve son birkaç ay içinde aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı heyecan verici dönüm noktalarına ulaştılar:

  • Yerdeki operasyonlarımız için kıta genelinde Jambo ofisleri açmak.
  • Web3 öğrencilerinin bilgisayarlara ve yüksek hızlı internete erişimini sağlamak için binlerce internet kafe ve kolej kabini ile ortaklık.
  • Oluşturdukları Jambo Web3 süper uygulamasını test etmek ve kullanmak için Afrika’daki binlerce insandan ilgi görüyorlar.

Bu amaçla, yıkıcı kripto ve Web3 şirketlerini ve protokollerini desteklediği bilinen bir firma olan Paradigm liderliğindeki 30 milyon dolarlık A Serisi finansman turumuzu kısa süre önce kapattıklarını duyurdular. Paradigma, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların ateşli bir destekçisi oldu ve gelecek için iddialı hedeflerimize ulaşmamıza yardım etmede büyük bir ortaklık olarak düşünülüyor.

Tura ek katılım, ParaFi Capital, Pantera Capital, Delphi Ventures, Kingsway Capital, Gemini Frontier Fund, BH Digital, Graticule Asset Management Asia, Shima Capital, Morningstar Ventures ve daha fazlasından geliyor. Bu yeni destekçiler, Coinbase Ventures, Tiger Global ve Alameda Research’ü içeren tohum turu yatırımcıları Afrika vizyonu için aynı coşkuyu paylaşıyor.

Jambo Technology şirketi kurucuları her ikisi de Kongo doğumlu Çinli olan James Zhang ve Kardeşi Alice Zhang dir.

CEO & Co-founder | James Zhang | Jambo's Vision - YouTube

 

Zhang, şirketinin, kullanıcılara %50 indirimle satmayı planladığı çeşitli telekom şirketleriyle veri paketlerinde %70 indirim için pazarlık yaptığını ve böylece verilerini iki katına çıkardığını söyledi.

Zhang, Afrika’da oynayarak kazanılan oyun platformlarının eksikliği nedeniyle Web3 Süper Uygulamasının Jambo’yu “Afrika Ekseni”ne dönüştürebileceğini düşünüyor. Girişim sermayesi şirketleri ve melek yatırımcılar da Afrika’nın kullanılmayan pazarının büyük bir fırsat olduğunu düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir