Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.730
% 5.54
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.730
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

İzlenecek 3 Metaverse Coin Geldi: İşte Proje Detayları!

Bitcoin ve Ethereum destek tutmak için mücadele ederken, kripto para piyasaları bugün de düşüş ivmesi gösteriyor. Metaverse coin projeleri de piyasaları takip etti. Bununla birlikte kripto analisti Kyle Portman’a göre, mevcut fiyatlar dolar-maliyet ortalaması için onları mükemmel bir fırsat haline getiriyor ve bir sonraki boğa koşusu sırasında önemli bir büyüme gösterebilecek düşük değerli projeleri biriktiriyor. Analist, izlemek için en düşükten en yükseğe mevcut birim fiyatına göre sıralanan, 0,001 doların altındaki ilk üç metaverse coin projesini inceliyor.

İlk metaverse con projesi UFO Gaming (UFO)

Temmuz 2021’de başlatılan UFO Gaming (UFO), Blockchain, Metaverse, NFT’ler, oyun ve sanal arazinin kesiştiği noktada tamamen merkezi olmayan bir galaksiler arası sosyal oyun projesi. UFO Gaming, her biri benzersiz bir P2E (play-to-earn) oyununa ve dünyayı yöneten bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyona (DAO) sahip bir gezegen koleksiyonuyla bir 3D deneyimi sunacak.

Projenin Metaverse’i “The Dark Metaverse” olarak adlandırılıyor. Çeşitli play-to-earn oyunları, bir Metaverse proje başlatma paneli, birlikte çalışabilir NFT’ler ve sanal bir arazi pazarı ile uzay temalı fütüristik bir sanal dünya içeriyor.

UFO Gaming’in ilk oyunu Super Galactic, kullanıcıların ekosisteminde pasif ödüller kazanmalarını sağlayan bir play-to-earn modeline sahip olacak. Oyun henüz geliştirme aşamasındayken geçtiğimiz ay kapılarını alfa testçilerine çeşitli oyun mekaniklerini deneyimlemeleri için açtı.

Super Galactic, RPG temalarına sahip olacak ve kullanıcıların 4D aleminde askerler üretmelerini sağlamak için NFT tabanlı bir ekonomi içerecek. Analiste göre, mevcut 57 milyon dolarlık piyasa değeri ile UFO Gaming, oldukça düşük değerde. Buna ek olarak analist, projenin kendilerini UFOARMY olarak adlandıran en destekleyici topluluklardan birine sahip olduğunu ve bunun da projeyi uzun vadeli izleme potansiyeli olan metaverse projelerinden biri yaptığını belirtiyor.

UFO Gaming için birincil hizmet varlığı, Ethereum ve Solana sürümü içeren bir ERC-20 hizmet varlığı olan UFO tokeni. UFO Gaming ayrıca, kullanıcıların yalnızca ekosistemindeki oyunları oynayarak elde edilebilecek NFT’ler üretmelerini sağlayan UAP tokenini de içeriyor.

Potansiyel, olan ikinci proje Starlink (STARL)

Haziran 2021’de başlatılan Starlink (STARL), Epic Games’in Unreal Engine 5 ile sanal dünyasını yaratan Ethereum Blockchain üzerine kurulmuş, kullanıcıların platformda ödüller kazanmalarına izin veren, değeri oldukça düşük bir netaverse coin projesi.

Ayrıca Starlink, ekosisteminin merkezinde NFT’ler bulunan bir açık dünya sanal alemine sahip olacak. Oyuncular, yaşayan modüller, uzay aracı, uydular, karakterler vb. gibi çeşitli varlıklara sahip olabilecekler.

Bununla birlikte Starlink’in Metaverse’i şu anda hala geliştirme aşamasında. Yine de, yakın tarihli bir Twitter duyurusuna göre, Starlink kapılarını 28 Mayıs’ta açacak ve kullanıcıların sağlam STARL Metaverse’i kendileri deneyimlemelerini sağlayacak.

Ek olarak, kullanıcılar şu anda Starlink’in Metaverse’deki karakterleri için profil resimleri görevi gören PIXELNAUT OpenSea koleksiyonunu keşfedebilir. STARL şu anda 48 milyon dolar değerinde ve yaklaşmakta olan Metaverse’in son duyurusu ile token değer kazandı.

Starlink’in metaverse’i için birincil faydalı varlık, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tokeni olan STARL. STARL’in birincil yardımcı programı, NFT satın almayı içeriyor ve metaverse ile etkileşime girmek için ana token olacak.

Son metaverse coin projesi Radyo Caca (RACA)

Ağustos 2021’de piyasaya sürülen Radio Caca (RACA), birim fiyatı 0,001 doların altında olan metaverse coin projesi için iyi bir seçim. Radio Caca, Ethereum’da en yüksek puan alan NFT pazarı, Metamon adlı bir Metaverse oyunu, USM adlı tam teşekküllü bir 3D Metaverse ve çok daha fazlasını içeren bir uygulamalar ekosistemi.

Analist, Radio Caca’nın, gelişimini çevreleyen sağlam bir topluluğa sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca analiste göre, Metamon oyunu, Blockchain oyunlarıyla adım atmak ve play-to-earn modeliyle önemli ödüller kazanmak isteyen kullanıcılar için iyi bir Metaverse NFT tabanlı oyunlardan biri. Ek olarak, Radio Caca’nın USM’si (The United States of Mars) Metaverse, Decentraland’a çok benziyor.

Bu arada analist, Radio Caca’nın NFT pazarı OpenPFP’nin, proje lansmanının ilk ayında 40 milyon doların üzerinde varlık trade yapmayı başardığını ve işlem hacmine göre Ethereum’da en popüler beş NFT pazarına girdiğini hatırlatıyor. Analiste göre, güçlü bir topluluk, sürekli olarak yüksek trade hacmi ve mükemmel ürünlerle Radio Caca, yakından izlenmeye değer düşük değerli projelerden biri.

RACA, Ethereum ve BNB Chain versiyonlarını içeren proje için birincil ERC-20 ve BEP-20 yardımcı program varlığı. RACA, NFT’leri satın almak, yönetmek ve Radio Caca’nın Metaverse’iyle etkileşim kurmak için kullanılabiliyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi.com ’un bu makalesine bir göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir