Kriptolar:
29816
Bitcoin:
$67.746
% 2.96
BTC Dominasyonu:
%53.1
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.58 T
% 0.37
Korku & Açgözlülük:
76 / 100
Bitcoin:
$ 67.746
BTC Dominasyonu:
% 53.1
Piyasa Değeri:
$2.58 T

İşte Temmuz’da İzlenecek 4 Harmony Tabanlı Altcoin!

Harmony, yüksek ölçeklenebilirlik ve birlikte çalışılabilirlik sunan popüler bir Blockchain’dir. İşlem hızı ve blok doğrulama alanlarındaki sorunları çözmeyi hedeflemektedir. Bununla birlikte, Ethereum akıllı sözleşmelerini çalıştırabilmektedir. Yani, Harmony üzerinde ölçeklenebilirliği yüksek Ethereum tabanlı dApp’ler oluşturmanız mümkündür. Ek olarak, bu ekosistem içerisinde birçok altcoin projesi ortaya çıkmaktadır.

Temmuz’da izlenecek Harmony tabanlı altcoin projeleri

Kullanıcılarına çeşitli katman-2 çözümleri sunan Harmony (ONE), birçok kripto para projesine de ev sahipliği yapmaktadır. Bu makalede, Temmuz ayında izlenecek Harmony tabanlı 4 altcoin projesini inceledik. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırdık. Gelin birlikte bakalım.

DSLA Protocol (DSLA)

DSLA Protocol, kendi kendini yürüten hizmet düzeyi anlaşmalarını kullanır. Ayrıca, ikramiye-kaza sigorta poliçelerini ve kitle kaynaklı likidite havuzlarından yararlanır. Böylece, altyapı operatörlerinin ve geliştiricilerin, mali kayıplara maruz kalma riskini azaltarak bir risk yönetimi çerçevesi olarak çalışmaktadır. DSLA, Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasıyla doğrulayıcıları ödüllendirmektedir. Ayrıca, DeFi müşterilerini mali kayıplarını tazmin eder. Altcoin mevcut olarak Ethereum, Polygon, Harmony, Avalanche, Fantom ve Binance’de çalışmaktadır. Yazı yazılırken DSLA, 3,5 milyon dolarlık piyasa değerine sahipti. Ayrıca kripto para, 0.0006491 dolar birim fiyatından işlem görüyordu. DSLA Protocol, şu anda MEXC, KuCoin, Gate.io, Hoo ve PancakeSwap’da listeleniyor.

Rupiah Token (IDRT)

Rupiah Token (IDRT), fiyatı Endonezya Rupiahının değerini 1:1 oranında takip eden bir stabilcoin’dir. IDRT, bu amaçla ortaya çıkan ilk Ethereum tabanlı (ERC-20) kripto para birimidir. Bu sayede Ethereum ağının tüm avantajlarından faydalanabilmektedir. Blockchain’in gücü sayesinde kullanıcılar, IDRT’yi herhangi birine, herhangi bir zamanda ve herhangi bir yere dakikalar içinde aktarabiliyor. Halihazırda uluslararası olarak geliştirilmekte olan çok sayıda borsa, cüzdan ve diğer büyüleyici DeFi projeleri ile doğal uyumluluğa sahiptir. Ancak tüm bunlar, IDRT’nin Ethereum’un üzerine inşa edilmesi nedeniyle mümkündür. Kripto para aynı zamanda Harmony ağında da çalışmaktadır. Yazının yazıldığı sırada Rupiah Token, 14,4 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahipti. Buna ek olarak IDRT coin, 0,00006679 dolardan el değiştiriyordu. IDRT, şu anda Uniswap ve SushiSwap gibi DEX’ler aracılığıyla satın alınabiliyor.

SushiSwap (SUSHI)

SushiSwap, Otomatik Piyasa Yapıcı’lara (AMM) iyi bir örnektir. AMM’ler, herhangi bir token paritesi için pazar oluşturmak amacıyla akıllı sözleşmeler kullanan merkeziyetsiz borsalardır. Ancak SushiSwap’ı öne çıkaran tek özellik iyi bir AMM olması değildir. Borsa, yerel tokeni SUSHI aracılığıyla ağ kullanıcıları için çeşitli avantajlar sunmaktadır. SUSHI token, likidite havuzlarını kullanma karşılığında kullanıcılara platformun yüzde 0,3’lük kesimine girmelerini sağlıyor. Böylece SUSHI kullanıcıları, platformun yönetimine katılma imkânı buluyor. Harmony Blockchain üzerinde de çalışan SushiSwap, yazım sırasında 135,6 milyon dolar civarında bir piyasa değerine sahipti. SUSHI token ise, 1,07 dolardan el değiştiriyordu. Ek olarak SUSHI, mevcut olarak Binance, OKX, Bitget, BTCEX ve Bybit gibi kripto para borsalarında işlem görüyor.

Harmony (ONE)

Harmony Blockchain platformu, merkeziyetsiz uygulamaları (DApp’ler) geliştirmeyi ve kullanmayı kolaylaştırmayı amaçlamaktadır. Ağ, blokların birkaç saniyede oluşturulmasını sağlayan rastgele durum paylaşımına odaklanır. Böylece, merkeziyetsiz uygulamaların çalışma şeklini yeniden keşfetmeye çalışır. Web sitesinde Harmony, açık ve hızlı bir blok zinciri olarak tanımlanmaktadır. Buna göre ana ağ, 2 saniyelik işlem kesinliği ve 100 kat daha düşük ücretlerle Ethereum uygulamalarını çalıştırabilmektedir. Yazım sırasında 212 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan altcoin, 0,01727 dolardan el değiştiriyordu. ONE coin, şu anda Binance, OKX, Bybit, MEXC ve AAX’te işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir