Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.568
% 3.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.568
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

İşte Devasa Balinaların, Sepetine Eklediği Altcoin’lerin Listesi!

Yeni yılın en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra, kripto para piyasası Nisan ayına ortalama %5’lik düşüşlerle başladı. Avrupa Parlamentosu’nun anonim kripto işlemlerini yasaklamamasının ardından altcoin piyasasındaki satış baskısı güçleniyor. WhaleStats verilerine göre Ethereum balinaları bu süreçte SHIB, LINK ve STORJ gibi token’leri biriktirmeye devam ediyor.

Balinalar son 24 saat içinde bu altcoin projeleri satın aldı

1 Nisan’da, Bitcoin ve Ethereum %5’lik değer kaybı yaşarken, çoğu büyük hacimli altcoin benzer düşüşler tecrübe ediyor. Aşağıdaki WhaleStats tablosuna göre, Ethereum balinalarının mevcut piyasa koşullarında en fazla satın aldığı token’ler USDC, USDT ve GUSD gibi stablecoin’lerden oluşuyor. Bugün %7 değer kaybeden Shiba Inu (SHIB) ise son 24 saatlik zaman diliminde 51 bin dolarlık satın alma işleminde yer aldı. Blockchain tabanlı dağıtılmış veri depolama platformu Storj (STORJ), 19 bin dolarlık satın alım ile listeyi tamamlıyor.

Yukarıdaki kripto paralarla birlikte, Ethereum balinalarının en çok satın aldığı altcoin projeleri:

  1. USD Coin (USDC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Tether (USDT)
  4. Shiba Inu (SHIB)
  5. Binance USD (BUSD)
  6. Gemini Dollar (GUSD)
  7. Alpha Token (ALPHA)
  8. ChainLink (LINK)
  9. Paxos Gold (PAXG)
  10. Storj (STORJ)

En çok satın alınan küçük hacimli altcoin’ler

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 24 saat içinde en çok satın alınan 5-15 milyon dolar piyasa değerli altcoin projelerini gösteriyor. Ethereum staking protokolü StakeWise, geçtiğimiz haftadan bu yana en çok işlem yapılan altcoin. Listede, PAR ve PLR gibi tipik balinaları token’leri de görülmektedir. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere PLR, bir süredir balinaların en çok işlem yaptığı altcoin’ler listesinde yer alıyor.

Geçen haftadan bu yana, en büyük Ethereum (ETH) balinaları arasında en yüksek toplam işlem sayısına sahip 10 küçük hacimli kripto para biriminin listesi:

  1. StakeWise (SWISE)
  2. dHedge DAO Token (DHT)
  3. XIDR (XIDR)
  4. Finxflo (FXF)
  5. Tokenomy (TEN)
  6. Furucombo (COMBO)
  7. PILLAR (PLR)
  8. Prosper (PROS)
  9. Cindicator (CND)
  10. PAR Stablecoin (PAR)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir