Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.886
% 6.53
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.886
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

İşte Bu Hafta Yatırımcılarını Sevindiren 5 Altcoin ve Beklentiler!

Lider kripto Bitcoin 20 bin dolarlık psikolojik seviyeden sonra 19 bin doların da altın kaydı. Kripto piyasası ise kışın ortasında donuyor. Ancak bazı altcoin projeleri kışta çiçek açtı ve yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Kripto analisti Valdrin Tahiri, geçen hafta yeşilde olan ilk 5 altcoin’i inceliyor. Biz de analistin anlatımıyla okuyucularımız için hazırladık.

Revain (REV) %22,54 artışla ilk sırada

REV, yılın başından beri azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Daha yakın zamanlarda, hat 16 Nisan’da reddedilmeye neden oldu. Sonrasında 14 Haziran’da tüm zamanların en düşük fiyatı olan 0,0075 dolara yol açtı.

Düşük, 12 Mayıs’taki fiyata göre bir çift dip yarattı. Çift dip, yükselişin tersine çevrildiği bir model olarak kabul edilir. Ayrıca, günlük RSI’da yükseliş sapması ile birleştirildi. Modelin onaylanması için REV’in azalan direnç çizgisinden çıkması gerekiyor. Bu hattan bir kopuşun artış oranını hızlandırması beklenir. Bir sonraki en yakın direnç alanı 0,0029 dolar olacaktır.

İkinci altcoin Celcius (CEL) %16,09 yükseldi

Coinmuhendisi.com’dan yakından takip ettiğiniz CEL sert düşüşlerden sonra, geçen hafta yükseldi. REV’e benzer şekilde, CEL 12 Mayıs ve 15 Haziran arasında çift dipli bir formasyon yarattı. Model, RSI’daki yükseliş sapmasıyla birleştirildi. 14 Haziran’da fiyat çok hızlı bir yükseliş hareketi başlattı. Günün en yüksek noktasında CEL %780 arttı.

Bununla birlikte, yukarı doğru hareket sürdürülemedi. Daha sonra çok uzun bir üst fitili yerinde bıraktı. Bu da şu anda 2 dolarda olan alçalan bir direnç çizgisini doğruladı. CEL bu çizgiden ayrılana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Trust Wallet Token (TWT) %10,95 ile üçüncü altcoin

TWT 12 Mayıs’tan bu yana 0,55 dolarlık yatay destek alanının hemen üzerinde üçlü bir dip deseni oluşturdu. Model ayrıca günlük RSI’da yükseliş sapması ile birleştirildi.

Daha da önemlisi, TWT 12 Mayıs dip seviyesine göre daha yüksek bir dip oluşturdu. Daha sonra 17 Haziran’da yukarı doğru hareket etmeye başladı. Yukarı hareket devam ederse, en yakın direnç alanı 0,80 dolara yakın olacaktır. Bu, 0,382 Fibonacci geri çekilme direnç seviyesidir. Ayrıca azalan bir direnç çizgisiyle çakışmaktadır.

ConstitutionDAO (PEOPLE) %7,67 artış kaydetti

PEOPLE, 5 Şubat 2022’den bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Aşağı yönlü hareket şimdiye kadar 12 Mayıs’ta tüm zamanların yeni bir en düşük seviyesi olan 0,01 dolara kadar düştü.

Fiyat daha sonra sıçrarken, 0,03 dolarlık direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi. Bölge şimdi yukarıda bahsedilen alçalan direnç çizgisiyle de çakışıyor. Bu nedenle, PEOPLE patlayana kadar, eğilim yükseliş olarak kabul edilemez.

Okb (OKB) %0,79 ile son yükselen altcoin

Son olarak, OKB ayrıca 12 Mayıs ile 15 Haziran arasında bir çift dip formasyonu oluşturdu. Ayrıca, 13 Mayıs’tan beri azalan paralel bir kanal içinde işlem görüyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içeriyor. Yani bir kırılmanın olması muhtemel. Kanaldan bir kopuş meydana gelirse, en yakın direnç alanı 13,05 dolarda olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir