Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.351
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.351
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

İşte Balinaların En Çok Trade Ettiği 28 Altcoin!

En büyük 100 Ethereum (ETH) yatırımcısının cüzdan hareketlerine bakıldığında, son 24 saat boyunca çeşitli altcoin projeleri, işlem hacmi ile öne çıkıyor. İşte detaylar…

Altcoin balinaları, en çok bu kripto paraları trade ediyor

Ethereum balinalarına, yani elinde en çok ETH tutan büyük yatırımcılara yönelik analizler sunan Whale Stats, son 24 saatte en çok trade edilen coin’leri paylaştı. Verilere göre en çok Ethereum (ETH) trade edilmiş durumda. Ortalama hacim miktarı 1.1 milyon doları aşmış durumda. ETH’nin ardından, ABD dolarına sabitli stablecoin’ler geliyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere stablecoin’ler, belirli bir varlığın değerine bağlı olarak hareket eden kripto para birimleridir. Balinaların geçtiğimiz gün boyunca en çok trade ettiği coin’leri aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz:

En büyük balinaların cüzdanında neler var?

Bu sırada Whales Stats, en büyük Ethereum balinaları tarafından son 24 saat içinde cüzdana atılan en iyi tokenlerin de listesini açıkladı. Balinalar artık odaklarını ve ilgilerini büyük ölçüde cüzdanlarında FTX tokenlerini (FTT) biriktirmeye kaydırdı. Böylece, FTT’yi dolar değerine göre en büyük token olarak sıralandı.  FTX Token (FTT), iyi bilinen kripto türev borsası FTX’e özgü bir ERC-20 uyumlu tokendır. Marjı koruma şartı olmaksızın bir “kaldıraçlı token” olarak hizmet eder.  Dev 100 balina, 29.952.301 FTX tokeni elde etmek için aktif olarak 810.097.978 USD yatırım yaptı.

USDC, balinalar tarafından çok sayıda tutulan en iyi token olarak saflara hakim oldu. Ethereum balinaları, 918,6 milyon USD değerinde yaklaşık 918,3 milyon USDC tokeni satın aldı. Compound Finance (COMP), the Graph (GRT), Polygon (MATIC), ApeCoin (APE), Maker (MKR), Orchid Protocol (OXT) ve Gala Games (GALA) gibi diğer tokenler, tarafından en çok satın alınan tokenler oldu. CoinMarketCap verilerine göre, bugün FTT fiyatı 27.05 dolar seviyelerinde değişiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir