Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.658
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.658
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

İşte Ayı Piyasasında Satın Alınacak 3 Metaverse Coin!

Küresel kripto para piyasası, şu anda 856 milyar dolar değerinde olan iki yılın en düşük seviyesine yaklaşıyor. Bitcoin ve Ethereum, düşüş momentumu ile mücadele etmeye devam ediyor. Mevcut ayı piyasasının iyi tarafı, bir ayı piyasasının ardından bir boğa piyasasının kaçınılmaz olması. Kripto uzmanı Paul Brabus, bu ayı piyasasında satın almak için birim fiyatı 2 doların altında olan ilk üç metaverse coin projesini inceliyor. Biz de uzmanın anlatımıyla okuyucularımıza sunuyoruz.

İlk metaverse coin projesi Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA), Şubat 2020’de piyasaya girdi. Şu anda Ethereum tabanlı, Poligon uyumlu kriptoda en değerli metaverse coin projesi. 1,5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Ayrıca Decentraland, Metaverse’de en çok kullanıcıya sahip en popüler proje.

Decentraland’ın, tarayıcı içi deneyim olarak tamamen işlevsel bir 3D ortamı ve yüksek kaliteli sürükleyici bir deneyim arayanlar için bir masaüstü istemcisi var. Decentraland’ın Metaverse’i, Unity oyun motoruyla inşa edildi. Bu da onu düşük kaliteli dizüstü bilgisayarlar ve yüksek kaliteli masaüstü bilgisayarlar dahil olmak üzere birçok cihazda çalışmasına imkan sağlıyor.

Decentraland, çeşitli play-to-earn (P2P) oyunlarından arkadaşlarınızla takılmak için kulüplere kadar onlarca ziyaret edilebilecek yer sunuyor. Ayrıca, Decentraland, sağlam topluluklardan birine sahip. Kullanıcıların NFT’ler şeklinde sanal gayrimenkul satın almalarına ve piyasada giyilebilir NFT’ler satın alarak karakterlerini özelleştirmelerine olanak tanıyor.

Ayrıca, kullanıcıların mevcut NFT koleksiyonlarını Ethereum’da genişletmek isteyenler için çeşitli etkinliklere ve promosyonlara katılarak ücretsiz NFT kazanması mümkün. Buna ilaveten Decentraland, kullanıcıların oyun için gerçek nakit ödüller kazanmalarını sağlayan sanal bir kumarhane olan Decentral Games’e de sahip.

İkinci metaverse projesi Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND), Alpha’yı Aralık 2021’de piyasaya sürdü. ApeCoin’i (APE) yakından takip ediyor.  Şu anda 1,2 milyar doların üzerinde değere sahip. Ve piyasadaki en değerli ikinci Metaverse kripto projesi. Sandbox, Decentraland’ın doğrudan rakibi. Birincil fark, Sandbox’ın tarayıcı içi bir istemci içermemesi. Ayrıca, kullanıcılara ek RPG özellikleriyle daha yüksek görsel kaliteli bir deneyim sunmaya odaklanması.

Sandbox ayrıca popüler P2P modelini deneyimlerine dahil ediyor. Ancak Metaverse şu anda geliştirme aşamasında. Bu nedenle kullanıcılar henüz ödül kazanamaz. Bununla birlikte, Sandbox Metaverse hala gelişiyor. The Sandbox, uzun vadeli bir potansiyele sahip.  The Sandbox’ın birincil yardımcı program tokeni SAND. Token, The Sandbox’ın Metaverse’inde kullanılıyor ve ödüller için platformda stake edilme imkanı var. Daha fazla bilgi için Coinmuhendisi.com’un bu makalesine bir göz atınız.

Son metaverse coin projesi Aavegotchi (GHST)

Aavegotchi (GHST), ilk olarak Şubat 2021’de piyasaya girdi. Şu anda inanılmaz derecede düşük bir piyasa değerine sahip. Adından da anlaşılacağı gibi, Aavegotchi, 2000’lerin başında viral popülerlik kazanan popüler Tamagotchi evcil hayvan oyuncağı üzerine bir oyun.

Aavegotchi, Ethereum Blockchain’de yaşayan NFT tabanlı yaratıklar. Kullanıcıların bu NFT’lerle etkileşime girmesi mümkün. Ayrıca, Aavegotchis’i yükselten ve özelliklerini artıran bir akrabalık puanı geliştirmeleri olası. Buna karşılık, bu, her bir NFT’nin değerini artırıyor. Bu da kâr elde etmek için heyecan verici bir yol sağlıyor.

Aavegotchi NFT’leriyle ilgili ilginç bir gerçek, mevcut piyasa koşullarına rağmen değerlerini iyi koruması. Bir Aavegotchi NFT için en düşük fiyat şu anda 419 GHST’de (kabaca 648 dolar). Aavegotchi Blockchain tabanlı bir proje olduğundan, sanal evcil hayvanı sonsuza kadar ölümsüzleştirmek mümkün. Bu nedenle cüzdanınızı ve özel anahtarlarınızı güvende tuttuğunuz sürece arkadaşınız asla kaybolmuyor.

Ayrıca, Aavegotchi, Metaverse’inde parsel şeklinde sanal gayrimenkul satın alma seçeneğine sahiptir. Projenin Metaverse’i Gotchiverse olarak adlandırılıyor. Kullanıcıların Aavegotchi sanal dünyasında pasif gelir elde etmeye ve ödüller talep etmeye başlamak için parsel satın almalarını sağlıyor. Aavegotchi’nin uzun vadeli potansiyeli var.

GHST, Ethereum Blockchain’de yaşayan bir ERC-20 varlığı olan Aavegotchi ekosistemi için birincil yardımcı varlık. GHST, sanal gayrimenkul, Aavegotchis satın almak ve Aavegotchi ekonomisinin tüm yönleriyle etkileşim kurmak için kullanılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir