Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.713
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.713
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

İstanbul’daki Sanat Fuarında NFT Eserler de Yer Alacak

İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda 4-7 Kasım tarihleri arasında ikinci kez ‘Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı’ düzenlenecek. Organizasyonda antika ve NFT eserler bir araya getirilecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Plastik ve görsel sanatlara kadar birçok eserin sergileneceği fuar, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın 3 Kasım Çarşamba günü vereceği piyano resitali eşliğinde başlayacak. 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda genel ziyarete açık olacak fuar, sanatseverlerin tercih noktası olacak.

Organizasyon 4 gün sürecek ve katılımcı firmalar değerli sanat eserlerini görücüye çıkararak ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Alanında uzman konukların katılımıyla akademik buluşmalar ve paneller gerçekleşecek.

Fuarda yerli ve yabancı birçok sanatçı ile eserler tek çatı altında sergilenecek. Fuar antika parçalar ile sanatseverleri geçmişe, NFT koleksiyonuyla geleceğe taşımayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version