Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.391
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.391
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İsrail, Hamas’ın Kripto Para Hesaplarını Dondurdu!

İsrail Tel Aviv

İsrail Polisi’ne bağlı Lahav Siber Birimi 433, Filistin’e bağlı direniş grubu Hamas‘la bağlantılı kripto para hesaplarını dondurdu.

İsrail polisi Hamas’ın kripto para cüzdanlarını kapatmak için kripto para borsası Binance ile işbirliği yaptı. Ayrıca Hamas’a ait olduğu düşünülen Birleşik Krallık’taki Barclays bankasındaki bir hesabı dondurmak için için Birleşik Krallık polisleriyle işbirliği yaparak hesabı dondurdu.

Savunma Bakanlığı yaptığı açıklama da, ” Savaşın başlamasıyla birlikte Hamas, sosyal ağlarda bağış toplama kampanyası başlattı ve halktan kripto para birimlerini kendi hesabına yatırmasını istedi.

Siber birim ve Ekonomik Savaş Ulusal Karargahı(MTL), fonları devlet hazinesine aktarmak için kripto borsası Binance’nin yardımıyla hesapları bulup dondurmak için harekete geçti.

İsrail Polisi, İsrail Savunma Kuvvetleri ve ortaklarının terörün finansmanıyla mücadele ve terör örgütlerinin stratejik mali varlıklarına el konulması konusunda kararlıyız.” dedi.

Mart ayında ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), bazıları kara para aklama gibi potansiyel suç faaliyetlerini ima eden birden fazla ihlal nedeniyle Binance‘e dava açmıştı. Binance’nin İsrail polisi ile bu işbirliği yapmasıyla beraber, Binance hiçbir terör örgütünün borsalarında işlem yapmasına izin vermediklerini söyledi.

Filistin’e bağlı direniş grubu Hamas cumartesi sabahı İsrail’e karşı bir saldırı başlatmıştı. Bu saldırıyla başlamasıyla beraber İsrail hükümeti Hamas’a karşı karşı bir saldırı başlatmıştı. Bu savaşa bağlı olarak petrol fiyatları yükselmişti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir