Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.524
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.524
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İşlemleri Durduran Bitcoin Borsası: Açık 84 Milyon!

Bitcoin ve altcoin platformu CoinFlex, tek bir müşteriden 84 milyon dolarlık zararı kurtarmak için yasal işlem başlattığını açıkladı. Servetini canlandırmak amacıyla başka bir kripto borsasıyla ortak girişim imzalamak için görüşmelerde bulunduğunu söyledi. İşte detaylar…

Bitcoin ve altcoin platformunda açık var

Kripto borsası, Roger Ver olarak tanımladığı bir karşı tarafın bir marj çağrısından 47 milyon doları geri ödememesinin ardından geçen ay platformunda para çekme işlemlerini duraklattı. CoinFlex Cumartesi günkü bir blog yazısında, borsanın yerel FLEX tokenindeki “önemli” pozisyonlardan elde edilen kayıpların nihai bir çetelesini hesapladıktan sonra yatırımcının borçlu olduğu toplamın arttığını söyledi. Blog gönderisi, Ver’den adıyla bahsetmedi. CoinFlex kurucu ortakları, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Birey önce bizden hesabını tasfiye etmemizi istedi, ancak daha sonra uzun bir süre bize vadeli işlem pozisyonlarının fiziksel teslimatını almak için borsaya önemli fonlar göndermek istediğini söylemeye devam etti. Artık zaman kaybettiğini ve piyasada asla gerçekleşmeyen bir sıçrama umduğunu anlıyoruz.

CoinFlex, tahkim işlemlerine başladı

Parite, CoinFlex’in 84 milyon doları geri almak için Hong Kong’da tahkim işlemlerine başladığını açıkladı. Bir karara varılmasının yaklaşık 12 ay sürebileceğini düşündüklerini söyledi. Kriptoya yaptığı erken yatırım nedeniyle “Bitcoin Jesus” lakabını kazanan Ver, dava hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Geçen ay Bloomberg’e CoinFlex ile ödenmemiş borcu olmadığını söyledi. 28 Haziran tarihli bir tweet’te, kimliği belirsiz bir karşı tarafın kendisine “önemli miktarda para” borçlu olduğunu söyledi.

CoinFlex, kripto para birimlerinin toplam değerinden yaklaşık 2 trilyon dolar silinen büyük bir piyasa gerilemesinin ortasında çalışmakta zorlanan birkaç kripto platformundan biridir. Birçok oyuncu para çekme işlemlerini askıya aldı veya iflas başvurusunda bulundu. Kriz, bir firmanın başarısızlığının diğer birçok firmada domino etkisine neden olduğu sektör genelinde bir bulaşma ağını ortaya çıkardı.

Sudhu ve Lamb blog yazısında, kayıp likiditeyi kapatmak ve para çekme işlemlerine devam etmek için USDC’de (ABD dolarının değerine bağlı bir stablecoin) yeterli dış finansman sağlama planının devam ettiğini söyledi. CoinFlex ayrıca, finansman süreci tamamlandıktan sonra bir ortak girişime girme konusunda “büyük bir ABD borsası” ile görüşmelerde bulunduğunu söylediler. 2019 yılında kurulan CoinFlex, türev alım satımına odaklanan daha küçük bir kripto borsasıdır. Cumartesi günü platformunda kilitli toplam değeri yaklaşık 145 milyon dolar vardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir