Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.180
% 2.56
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.180
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

IoTeX CEO’su 6 Altcoin’in İsmini Verdi: Yatırım Yaptım!

Yakın tarihli bir röportajda, gerçek dünya cihazlarını ve verilerini Web 3.0′a bağlayan IoTeX platformunun CEO’su Raullen Chai, kripto para piyasasının yeni trendlerini değerdendi ve yatırım yaptığı 6 altcoin projesini paylaştı.

Bize en sevdiğiniz kripto projelerinden bahseder misiniz?

Chai’ye yöneltilen sorulardan biri, IoTeX CEO’sunun hangi altcoin projelerini beğendiğini öğrenmekle ilgiliydi. Chai, bu konuda şunları söylüyor:

Bitcoin’i çok seviyorum ve dürüst olmak gerekirse Ethereum’u çok seviyorum. Sanırım bunlar herkesin sevdiği iki proje…Herkes onları sever. Ama benim de sevdiğim daha küçük olanlar var.

Herkes gibi Bitcoin ve Ethereum sevdiğini söyleyen Chai, konu küçük hacimli altcoin projeleri olduğunda Uniswap ve bir gizlilik protokolünü vurguluyor:

Uniswap, gerçekten hoşuma gitti çünkü bu çok büyük bir gelişme. AMM’yi dünyaya getiriyor. Temelde DeFi için yeni bir bölüm açar. Belki bilmiyorsunuz ama ondan önce, merkezi olmayan bir borsa sadece bir felaketti çünkü her şey sipariş defterlerine (ledger) dayanıyordu ve chain yavaştı, bu yüzden neredeyse çalışmıyordu. Ancak Uniswap sayesinde şu anda her şey çok düzgün çalışıyor.

Ethereum tabanlı merkezsiz, gözetimsiz bir gizlilik çözümü Tornado Cash (TORN), CEO’nun radarındaki bir diğer altcoin:

Ve sevdiğim bir başkası da Tornado. Bu bir tür gizlilik protokolüdür. Ethereum’unuzun veya diğer token’lerin diğer Ethereum token’leriyle karıştırılmasına izin verir ve bir tür gizlilik kazanmaya çalışabilirsiniz. Bu, bazı sorunları olmasına rağmen gerçekten sevdiğim bir protokol.

IoTeX CEO’su bu altcoin projelerine yatırım yapıyor

IoTeX token bir yana, Raullen Chain uzun vade portföyünde bu altcoin projelerine yer veriyor:

Dediğim gibi, çok uzun vadeli bir Bitcoin ve Ethereum sahibiyim. Cüzdanıma bakarsanız, bu token’leri uzun yıllardır hareket ettirmedim. Hala oradalar. Bunlar uzun vadeli yatırımlar. Kısa vadede, CityDAO, Avalanche gibi başka token’leri düşünüyorum. Katman 1 protokolü veya platform protokolleri gibi bir protokole yatırım yapmak istiyorum. Çünkü bu DeFi oyunları için genellikle çok küçük bir yaşam döngüsü, çok kısa bir yaşam döngüsü vardır.

Bundan bir yıl sonra Bitcoin fiyatı ne olacak?

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Bitcoin fiyatı, geçen haftadan bu yana çift haneli değer kaybetti ve 41 bin dolar bölgesinde işlem görüyor. IoTeX CEO’su kendisine yöneltilen Bitcoin fiyat tahmini sorusuna kısaca şu cevabı veriyor:

Biliyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam Bitcoin halving 2024’te geliyor. Bu, genellikle halving’den bir buçuk yıl önce başlayarak, tecrübelerime göre fiyatın yükseleceği anlamına geliyor. Bence o noktadayız. Bitcoin’in bu yılın sonuna kadar belki 50 bin veya 80 bin dolara gideceğini düşünüyorum. Daha da iyi giderse, 100 bin dolar mümkün olabilir. Bu sadece benim tahminim.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir