Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.921
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.921
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir?

Inter Milan Fan Token (INTER), İtalya’nın dünyaca ünlü futbol kulübü Inter Milan’ın resmi taraftar token’ıdır. Diğer tüm taraftar token’ları gibi INTER de taraftarları ile kulüp arasında bağ kurmayı hedeflemektedir.

Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir?

Inter Milan Fan Token (INTER), spor kripto blokzinciri olarak bilinen Chiliz ağındaki ünlü İtalyan futbol kulübü Internazionale Milan ve Socios.com ile işbirliği içinde geliştirilen taraftar token’ıdır. 10 Eylül 2021 tarihinde ön satışa sunulan Inter Milan Fan Token (INTER), bir ERC-20 token’ıdır.

İtalya Serie A’nın en prestijli kulüplerinden biri olan Inter Milan ile taraftarlar arasındaki ilişkiyi güçlendirmeyi hedefleyen Inter Milan Fan Token (INTER), kullanıcılarına birçok avantaj da sunmaktadır. Inter Milan Fan Token (INTER) sahipleri, kulüp kararlarında söz sahibi olabilir, kutlamalara katılabilir ve kulübe özel pek çok avantaja sahip olabilmektedir. Ayrıca, Inter Milan Fan Token (INTER) sahipleri, kulübün düzenlediği özel etkinliklerden, NFT sektöründeki etkileşimlerden ve kulüple ilgili çeşitli ödüllerden ve VIP fırsatlarından yararlanabilmektedir. Ön satışlarda 1 milyona ulaşan Inter Milan Fan Token (INTER), Whitepaper’ında “Bir Taraftardan Fazlası Ol” mottosu ile tanıtılmaktadır.

Inter Milan Fan Token (INTER) Grafik

Inter Milan Fan Token (INTER) Fiyatı

Şu anda 1 Inter Milan Fan Token 55.96 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Inter Milan Fan Token 3.01 $ dolardır.

Inter Milan Fan Token fiyatı son 24 saatte 2.09% değişim ile şu anda 55.96 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Inter Milan Fan Token hacmi 557,051 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 9,935,588 $ dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir