Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.330
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.330
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Intella X ilk Çeyrek Lansmanı Öncesinde 12 Milyon Dolar Topladı

Intella X ilk çeyrek lansmanı öncesinde 12 milyon dolar Topladı

Web3 oyun platformu olan Intella X ilk çeyrek lansmanı öncesinde 12 milyon dolar değerinde fon topladığını açıkladı.

Intella X, Güney Koreli oyun firması Neowiz tarafından Polygon ile ortaklaşa geliştirildi. kolaylaştırılmış cüzdan oluşturma ve meta işlemler gibi özellikler aracılığıyla yüksek giriş engellerini kaldırmayı ve web3’teki kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan yeni nesil bir oyun platformu olarak tanımlamakta.

Yatırımcıları arasında Polygon, Animoca Brands, Magic Eden, Planetarium, Big Brain Holdings, Crit Ventures, JoyCity, Pearl Abyss, XL Games, Wemix ve Global Coin Research gibi şirketler bulunan şirketin bu çeyrekte piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Platform, geliştiriciler ve kullanıcılar dahil olmak üzere ekosistemi geliştirme aşamasında katkıda bulunanları, merkezi olmayan gelir dağıtım protokolü aracılığıyla proje gelirlerinin  yeniden dağıtılması yoluyla ödüllendirecektir.

İlk çeyreğin sonlarına doğru hayata geçecek olan bu uygulama, Intella X’in tescilli web3 cüzdanını, merkezi olmayan borsasını, NFT pazarını, launchpad’ini ve bazı oyunları da içerecek.

Web sitesi, MMO, poker ve bir slot oyunu  dahil olmak üzere listesinde birkaç oyunu gösteriyor. Ayrıca , popüler mobil oyun olan Cats and Soup’un IP’sini içeren birkaç adet projesi de bulunmakta.

Neowiz geçen yıl Polygon ile platformu oluşturmak için bir araya geldiğini duyurmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version