Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.440
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.440
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

İnovasyon Birimleri Nelerdir?

İnovasyon Birimleri nelerdir? İnovasyon birimleri, kripto para borsasında Inovasyon alanı adı verilen bölgede kendi içlerinde yatırımcıların daha yüksek riskli alım satım işlemleri için kullandıkları birden fazla kripto paraya verilen isimdir. Inovasyon biriminin 12 tane coini vardır. Bunlar, ALPHA, BAKE, BEL, BURGER, CAKE, BZRX, CREAM, FLM, NBS, SPARTA, SUN, SUSHI, XVS, SWRV, VIDT, WING token’dir. Hepsi, kripto para borsasının Inovasyon bölümünde kısa vadede en yüksek kazançları elde etmek isteyen kullanıcılar işlem yapmaktadır.

İnovasyon Birimleri nelerdir?

Inovasyon birimleri tek bir kripto para birimi değildir. Binance kripto para borsasının Inovasyon alanında işlem gören tokenlardır. Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip olan borsasında işlem görmektedirler.

İnovasyon Birimleri nelerdir?

İnovasyon birimleri şunlardır: ALPHA, BAKE, BEL, BURGER, CAKE, BZRX,CREAM, FLM, NBS, SPARTA, SUN, SUSHI, XVS, SWRV, VIDT, WING, Bu inovasyon birimlerinin hepsi Inovasyon Coin topluluğunu oluşturur. Hepsi kripto para piyasasında ayrı fiyatlara sahiptir. Binance’da Inovasyon işlem bölümünde yüksek volatiliteli işlemler için yatırımcılar tarafından kullanılmaktadır.

Yeni listelenen coin’ler ile Inovasyonbirimleri 17’ye çıkmıştır. Yatırımcısına, daha yüksek volatiliteyle ile alım-satım avantaji sunmaktadır. Böylece, yaşanan fiyat dalgalanmaları alım-satım riskini arttırsa da bu yöntem yatırımcılara kısa sürede daha fazla kâr elde etme fırsatı yaratmaktadır.

Inovasyon Coin Fiyatı Nedir?

Inovasyon coin fiyatı sabit ve bir tane değildir. 17 adet farklı coin’e sahiptir. Hepsinin fiyatı farklıdır. Fiyatları her an değişebilir. Ayrıca, Inovasyon Coin, Inovasyon alanında yüksek volatiliteye sahiptir.

Avantajları

Inovasyon Birimlerinin avantajları birden fazladır. Kullanıcılarına bir kripto para birimine bağlı kalmadan kısa vadede yüksek kâr sağlayabilmektedir. Yatırımcılarına Inovasyon alanında tam 12 farklı token sunar ve yüksek volatilitede işlem yapmasını sağlamaktadır. Ayrıca, yatırımcılar istedikleri kârları elde edebilirler. Kâr marjı yüksek olsa da aynı oranda riskleri de bulundurmaktadır. Yüksek kâr ihtimali gibi ciddi zarar ihtimalide vardır. Inovasyon Coin birimlerinin sağladıkları diğer bir avantaj ise hepsi BTC’den çok daha sonra çıkmış tokenlar olarak, hızlı şekilde takasa girme avantajını sunarlar.

Hız ve ölçeklendirilebilirlik düzeyleri eski kripto para birimlerine göre çok daha yüksektir. Takas işlemlerinde ve alım satımda saniyeler ardından sanal cüzdanlara yansırlar. Başka bir avantajı ise yatırımcılar Inovasyon Coin’lerinin tamamını ile uyumlu olan kripto para cüzdanlarında özel anahtar kod sayesinde saklanır. Binance tarafından ücretsiz oluşturulan sanal kripto cüzdanlarında güvenle saklanılır. Her cüzdan türleri ile saklanılabilir ve bu cüzdanlar aracılığı ile başka bir cüzdana transfer edilebilir. Inovasyon Birimlerine bağlı tüm coinler, transfer ve takas gibi işlemlerde bankacılık sektörü ve BTC gibi popüler kripto para birimlerinin aksine kullanıcılardan daha düşük komisyon ücreti tahsil eder.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir