Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.630
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.630
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İnjective (INJ) Analiz! Aynı Formasyonlar Farklı Hedefler!

İnjective fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Injective, finans için geliştirilmiş bir blokzincir ağıdır. Merkezi olmayan spot ve türev borsaları, tahmin piyasaları, borç verme protokolleri ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni nesil DeFi uygulamalarına güç veren, açık ve birlikte çalışabilen katman-1 blokzincir ağıdır.

İNJ 590 Günlük Tobo Formasyonu

İnjective‘de günlük grafiği incelediğimiz zaman Aralık 2021 tarihinden süre gelen bir Tobo formasyonu oluşturmuş gözüküyor. Formasyonun tamamlanabilmesi için İnjective‘in 9.919$ seviyesinin üzerinde günlük kapanışlar yapması gerekiyor. Eğer direncin üzerine çıkamazsa sağ omuz seviyesini kaybetmediğimiz sürece formasyon takibi olumlu olur.

Bu günlerde kripto piyasalarında negatif hava devam ederken olası geri çekilmelerde 7.60$ seviyesinin sağlam bir destek bölgesi olduğunu düşünüyoruz.

İnjective‘de 9.919$ seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlamaya başlar ise 18$ seviyelerine kadar inişli çıkışlı bir yapı sergileyecek olsada bu seviyenin kırılımından sonra yükseliş hareketi sertleşir. Sonrasında 90$ seviyelerine kadar yükselişini sürdürür.

Boğa döneminin sonlarında bu seviyelere gelecek olursa %7888‘lik bir yükseliş sunacağını düşünüyoruz. Tobo kırılımı ile bu yükseliş yapısına dahil olacak yatırımcılar bile bakiyelerini 10x yapabilme fırsatı sunar.

İnjective 90 Günlük Tobo Formasyonu

Yukarıda bahsettiğimiz yapının aynı şekilde 90 günlük periyotta da oluştuğunu gözlemliyoruz. Tobo formasyonu yukarı yönlü kırıldı ve 9.919$ ile 8.893$ seviyelerinde tutunmaya çalışıyor. Kripto piyasalarında devam eden negatif hava ile birlikte 8.893$ destek seviyesinin aşağı yönlü kırılabilir.

İnjective de bu yapının kırılmasından sonra 7.873$ seviyesine kadar geri çekilip ikili dip yapabili. Daha sonrasında ise tekrardan 9.919$ seviyesine tekrardan hareketleneceğini düşünüyoruz. Vee bu direncin kırılımı sonrasında formasyon hedefleri ilk olarak 12.920$ seviyesidir. Daha sonrasında ise 14.990$ seviyesinde tobo formasyon hedefine ulaşmış oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir