Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.147
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.147
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

İngiltere Kripto Düzenlemelerini Hızlandırıyor!

İngiltere Kripto Düzenlemelerini Hızlandırıyor!

İngiltere Hazine Bakanlığı Ekonomi Sekreteri Bim Afolami, hükümetin stabilcoinler ve kripto varlıklarının staking hizmetleri için mevzuatı önümüzdeki altı ay içinde yürürlüğe koymak için “çok ciddi şekilde çabaladığını” belirtti.

Bir Bloomberg raporuna göre, Birleşik Krallık hükümeti bu yıl stabilcoinler ve diğer kripto ile ilgili mevzuatı ülkeye getirme konusunda yeni bir taahhütte bulundu.

Hazine Bakanlığı Ekonomi Sekreteri Bim Afolami, Londra’da Pazartesi günü kripto para borsası Coinbase tarafından düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, İngiltere hükümetinin önümüzdeki altı ay içinde stabilcoinler ve kripto staking hizmetleri ile ilgili mevzuatı getirmek için “çok ciddi şekilde çabaladığını” söyledi.

Afolami, “Bunları mümkün olan en kısa sürede halletmek istediğimiz çok açık. Ve önümüzdeki altı ay içinde bunların yapılabileceğini düşünüyorum.” dedi.

İngiltere Merkez Bankası ve Finansal Yönetim Kurumu (FCA), Ekim 2023’te kripto sektörünü koordineli bir şekilde denetlemek için geniş planlar açıklamıştı. CoinDesk’in bildirdiğine göre, stabilcoin kuralları için zaman çizelgesi, 2024 ortalarında nihai kurallar hakkında bir istişare ve 2025 yılına kadar stabilcoin rejiminin uygulanmasını öngörüyordu.

Afolami’nin açıklaması, İngiltere’nin seçim yılında kripto düzenlemelerini getirmek için ilerlediğini düşündürüyor. İktidardaki Muhafazakarlar, anketlerde İşçi Partisi’nin gerisinde kalıyor ve belirli bir mevzuatı geçirerek siyasi puan kazanmak için baskı altında olabilirler.

Stabilcoinlerin ve stakingin ötesinde daha geniş kripto düzenlemeleri için bir zaman çizelgesi sorulduğunda, Afolami bilmediğini ve “Devam eden çok iş var, bu yüzden şu an buna taahhüt vermek istemiyorum.” dedi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version