Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.584
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.584
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

İnfinity Pad Nedir?

Infinity Pad, DAO Maker Chainmaker Kit ile oluşturulan ilk zincir üreticisidir.

Genel bir bakış ile bakacak olursak İnfinity Pad; Binance Akıllı Zincir geliştirme ve büyüme konusunda uzmanlaşmıştır. Tanınmış ve saygın Tik Toker’lar, Crypto Twitter uzmanları ve youtuber’lardan oluşan bir ekip, DAO Maker teknolojisinden ve KYCed kullanıcı tabanı ve uyumluluğundan yararlanmak için bir araya gelmesiyle oluşturulmuş bir oluşumdur.

Infinity Gainz, Altcoin Sherpa, Pablo Heman ve Blockchain Boy’dan oluşur ve DAO Maker’ın rehberliği ve eğitimi ile birlikte Infinity Pad, Binance Smart Chain’deki ilk Launchpad inkübatörü olmayı hedefliyor.

İnfinity Pad’in Pazara giriş stratejisi;

Yeni DAO Vault’larda büyük bir Airdrop ve Stake Kampanyası dahil olmak üzere DAO Maker’da sağlam ve ilgi çekici vaatler ile yatırımcıları kendine çekiyor. Stake sözleşmelerinde tüm tokenlerin %20’si tüm DAO sahiplerine Airdrop ile bırakılacaktır. Infinity Pad Ekibi, KOL’lere, borsalara ve anlaşma akışı ortaklarına yaklaşık 600.000 $ tahsis etti.

IDO’ların pazara inişi, özellikle 15’in üzerinde diğer pad’lerin rekabet ettiği BSC çok rekabetçi bir pazardır. Rekabet etmek için tokenların %5’i Müşteri Teşvikleri olarak tahsis edilir. Bir IDO başlatıldığında, IPAD tokenları, düşük fiyatlarla piyasaya sürülen ve ardından Vault mekanizması aracılığıyla dağıtılan madeni paranın yerel tokenunu biriktirmek için kullanılacaktır. Bu lar esasen daha uzun bir süre için dolaşımdan çıkarılır.

 

İnfinity Pad’in diğer ekosistemler ile uyumluluğu;

BSC’deki Launchpad Pazarı muadil bir çok pazardan daha rekabetçidir, ancak Infinity Pad ekibi şu anda ve gelecekte mevcut olan tüm DAO Maker ürünlerinden yararlanarak kendini güçlendirme ve geleceğe, yatırımcılara çok cazip ve kazançlı bir olanak kapısı olmayı hedeflemektedir. DAO Maker Ethereum’da yeni bir yenilikçi ürün piyasaya sürüldüğünde, kısa bir süre sonra Infinity Pad’de de kullanılabilir olacak.

İnfinity Pad Yol Haritası

Q2

• DAO ile Teknoloji Entegrasyonu

• Private Sale

• Public Sale

• CEX ve DEX Listesi

Binance Smart Chain’de TestNet

Q3

• Binance Smart Chain’de MainNet

• Kuluçka projelerinin yaz partisi

• Üst düzey KOLS ve projelerle ortaklıklar

Q4

• Kuluçkadaki projelerin sonbahar partisi

• Daha fazla ekosistem geliştirme

İnfinity Pad TARAFINDAN KULLANILAN TEKNOLOJİLER

  • Binance Smart Chain
  • Solidity
  • Truffle
  • web3.js

İnfinity Pad Team

Ekip, toplam ve ortalama görüntüleme açısından en büyük iki Crypto Tik Toker’dan ve diğer iki ağır kripto İnfluecher’dan oluşur;

PABLO HEMAN
600 binin üzerinde takipçisi ve 20 milyonun üzerinde toplam görüntülemesi var. Kripto Tik Tok’ta geniş çapta saygı görüyor. Önde gelen endüstri liderleriyle haftalık canlı yayınları artık 15.000’in üzerinde canlı izlemeyi aşıyor. Birçok kişi, topluluk ve kuruluş tarafından dinlenen, takip edilen ve saygın biri olarak kabul edilir.
İNFİNİTY GAİNZ
2017’den beri Crypto’da ve şu anda En Büyük ve en organik DeFi Grubu olan Infinity Gainz’in sahibi. Geniş bir influencer ağına ve En İyi Projelerle anlaşmalara sahiptir. Ayrıca Token Metrikleri ile ilgili projelere tavsiyelerde bulunur, fon toplamalarına yardımcı olur ve onlara en iyi pazarlamayı bulur.
AKA LUCAS DİMOS
Aka Lucas Dimos, tüm videolarında toplu 78 milyon izlenme ile Tik Tok’taki en eski içerik yaratıcılarından biridir Blockchain Boy, dünyanın en çok izlenen 1 numaralı eğitici kripto kanalı olarak kabul edilir. Lucas, 2017’den beri Crypto’da aktif.
ALTCOİN SHERPA
2016’dan beri kripto ile ilgilenen uzman bir kripto para tüccarı ve etkileyicidir. Twitter’da 106K’dan fazla takipçisi, geniş bir infuencer ağı vardır ve pazarlama kampanyası, tokenekonomisi, bağış toplama ve ortaklıklar ile birçok kripto projesine yardımcı olmuştur.

İnfinity Token Hakkında

Token Adı IPAD
Blockchain Ağı Binance Smart Chain
Toplam token Tahsisi 1.000.000.000
Proje Değerleme 2.000.000$
İlk token Dolaşımı 700.000.000
İlk Piyasa Değeri 1.400.000$
Platform Yükseltme 100.000$

ÖZEL SATIŞ;

Kaynak Yaratılan 600.000$
Fiyat 0,002$
kilitlemek TGE’de %30, ardından üç ayda bir %20 ve son çeyrekte %10 kilit açıldı

KAMU SATIŞI (SHO);

Bağış Toplama 100.000$
Fiyat 0,002$
Kilitlemek TGE’de %100 kilidi açıldı
Kişisel Tahsis 100$

İnfinity Token Dağıtım Planı;

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir