Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.691
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.691
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

İncil Ayetlerinin NFT’si 8400 Dolara Satıldı

İsrail’in CryptoVerses projesi, İncil’in ilk beş kitabı Genesis, Exodus, Leviticus, Numbers ve Deuteronomy’ından toplam 5.844 ayeti NFT biçimde şifreledi. 45 hikaye ve 536 İncil sahnesine dayanan tüm ayetler, özel koleksiyonlarda sınıflandırıldı. Her benzersiz ayet, orijinal dili İbranice’de yalnızca bir kez şifrelendi.

İncil Ayetinin NFT’si 2.02 Ethereum’a Satıldı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CryptoVerses, İncil ayeti ile şifrelenmiş NFT‘yi yaklaşık 8.500 dolara sattı.

Bu yılın başlarında Yonatan Bendahan ve Yuval Mey-Raz tarafından başlatılan İsrail projesi CryptoVerses, İncil’deki Yahudi kelimesi ilk içeren kitap olan Genesis’in 29:35 ayeti 2.02 Ethereum‘a satıldı, yaklaşık 8.400 dolara satıldı.

Şirket, NFT’yi satın alan kişiyle ilgili herhangi bir bilgi vermedi.

CryptoVerses’in kurucu ortağı Bendahan şöyle konuştu;

“Proje, binlerce yıllık küresel teknolojik gelişmeyi simgeliyor. İncil metni önce papirüs üzerine, ardından parşömenlere yazıldı. 15. yüzyılda matbaanın icadı ile İncil’in kitap olarak basımı başladı. Ses kaydının icadıyla birlikte sesli İncil versiyonları ortaya çıktı. 1990’da World Wide Web başlatıldığında, İncil İnternet üzerinden okunabiliyordu. Şimdi Blok Zinciri çağındayız ve İncil ayetlerini blok zincirinde ilk şifreleyen ve herkesin İncil ayeti NFT’sine sahip olmasına izin veren ilk topluluk olmak bizim için bir onurdur.”

CryptoVerses, böyle bir NFT satın almanın, İncil içeriğinin mülkiyetine sahip olmak anlamına gelmediğini, bir madalyon gibi fiziksel bir öğe satın almakla aynı olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir