Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$62.171
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 62.171
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

IMARO, Bitci Borsası İle İlk Yerel Borsa Listelemesini Gerçekleştiriyor!

Kripto para borsası Bitci tarafından yapılan bir duyuruya göre, IMARO 7 Haziran’da Türk lirası paritesiyle alınıp satılabilecek.

Mart ayındaki yerel seçimlerden ilham alan bir meme coin olan IMARO, ilk yerel borsa listelemesini gerçekleştiriyor.

Bitci tarafından yapılan duyuruya göre IMARO, 7 Haziran’da Türk lirası paritesiyle alınıp satılabilecek. Listeleme, 29 Mayıs 2024 günü saat 14:53’te, İstanbul’un fethinin 571. yıl dönümünün kutlandığı anlamlı bir gün ve saatte duyuruldu. Listeleme işlemi de 14:53’te gerçekleşecek.

IMARO şu anda Solana tabanlı merkeziyetsiz borsa Raydium’un yanı sıra LBank ve Coinstore gibi merkezi borsalarda da işlem görüyor.

IMARO, 2017 yılında piyasaya sürülen ve dünyanın ilk blok zinciri tabanlı canlı yayın platformu DLive’ın üst düzey yöneticilerinden olan Metin Redjepi tarafından oluşturuldu. 31 Mart’taki seçimin ardından kısa sürede önemli bir artış yaşayan IMARO, 0.0081 doları aşmıştı. Haber yazılırken meme coin 0.0044 dolardan işlem görüyor.

İlginizi Çekebilir: ABD, NFT Sektörünün Dolandırıcılık Riski Taşıdığını Belirledi

IMARO’nun Ekrem İmamoğlu ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Risk Uyarısı

Kripto paralar zaten riskli yatırımlar iken, meme coin’ler daha da fazla risk içeriyor. Uzmanlar, meme coin’lere yatırım yaparken dikkatli olunması gerektiği ve olası bir yatırımın sıfıra inme ihtimalinin olduğunu konusunda uyarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

IMARO, Bitci Borsası İle İlk Yerel Borsa Listelemesini Gerçekleştiriyor!” te bir düşünce

  1. Pingback: Kripto Para Yasa Teklifi TBMM'de Görüşüldü! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir