Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.090
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.090
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Huobi Visa İle İşbirliği Kurmayı Düşünüyor

Huobi

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından biri olan Huobi, dünya çapında Huobi Visa Card’ı çıkarmak için dijital ödemede dünya lideri olan Visa ile işbirliği yapmayı planladığını duyurdu. Bu işbirliği, kullanıcıları için daha verimli bir fiat-kripto köprüsü getirmeyi ve sanal varlık endüstrisinin gelişimini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Huobi Visa Card, ilk dağıtım sırasında birkaç Avrupa pazarında kullanıma sunulacak ve kısa bir süre sonra diğer bölgelerde de piyasaya sürülecek. Huobi Visa Card, Huobi’nin dünya çapında sanal varlıkların benimsenmesini teşvik etmeye çalışıyor.

Huobi’nin Küresel Danışma Kurulu üyesi Justin Sun, “Huobi Visa Card’ın piyasaya sürülmesi, Huobi’nin sanal varlıkları herkes için erişilebilir hale getirme çabasında önemli bir kilometre taşına işaret ediyor” dedi.

“Huobi ve Visa, her ikisi de kendi sektörlerinde önde gelen liderlerdir. Huobi markalı kart ile küresel finansal kapsayıcılığa katkıda bulunmayı umuyoruz.”

Visa Kripto Başkanı Cuy Sheffield, “Visa, kripto ekosistemi ile küresel tüccar ve finans kurumları ağımız arasında bir köprü görevi görmek istiyor” dedi.

“Tüketicilerin Visa’nın kabul edildiği her yerde kripto bakiyelerinden harcama yapmalarını kolay ve sorunsuz hale getirmek için Huobi gibi yenilikçi platformlarla çalışmaktan heyecan duyuyoruz.”

Huobi Visa Card, Huobi kullanıcılarının hesaplarıyla bağlantılı olacak. Bu kart sayesinde Huobi kullanıcıları, Huobi hesaplarındaki sanal varlık bakiyelerini, dünya çapında Visa kabul edilen 80 milyon iş yerinde mal ve hizmet ödemelerine rahatlıkla dönüştürebilecekler.

Görünen o ki ödeme aracı devleri kriptoya olan ilgisini gün geçtikçe arttırıyor. Visa daha önce Ethereum kullanıcılarının kendi kendine saklanan bir cüzdandan otomatik ödemeler düzenlemelerine olanak tanıyabilecek bir blok zinciri hesabı planı önermişti.

Huobi Borsasına Kayıt Olmak Ve İşlemlerde İndirim Kazanmak İçin Tıkla

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir